Till Salu

Åsvägen 23B, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Rejäl bostadsvilla med privat innergårdsoas i etablerat och attraktivt kvarter!

Utgångspris:

385 000 €

Tomtstorlek:

816 m2

Antal rum:

7 R+K

Byggår:

1998

Allmänt

Varmt välkomna till Åsvägen 23 B i Mariehamn!

Fastigheten har en rejäl bostadsvilla uppförd 1998 som ett sluttningshus i två våningar med ett övre bostadsplan uppfört i träelement med träpanelfasad och ett källarvåningsplan inkl. mellanbjälklag byggt i betong. Bostadsvillan är tillbyggd 2006 med ny entré, för övrigt har hela byggnaden ett gediget tegeltak. Våningsytan är totalt 231 kvm varav 25 kvm utgörs av ett varmgarage, därtill finns carport i tomtens sydöstra hörn intill garaget. Det övre våningsplanet inrymmer en praktisk tvättstuga/grovkök med förvaring vid entrén, renoverat och mer än fullt utrustat kök från 2019 med fin utsikt, stor matsal inkl. vistelseyta vid trappan i anslutning till köket, vardagsrum med öppen spis, två sovrum varav ett större Masterbedroom med walk in closet och ett i anslutning till matsalen, förråd samt badrum med toalett och dusch. Det övre våningsplanet har mycket generösa ytor och hela våningsplanet disponerar en alldeles egen och helt privat innergård som i sin helhet omgärdas av husets ytterväggar – en perfekt oas och plats för planteringar eller en praktisk uteplats som med sina fyra väggar också fungerar utmärkt som barnvakt för de yngsta. Våningsplanet ansluter också till en stor vistelsevänlig altan i väster-söderläge som under delar av året har fantastisk sjöutsikt. Badrummet i övre plan är för övrigt renoverat 2006 och därtill har fortlöpande underhåll och renoveringar skett på ytskikten under 2010-talet.

Det nedre våningsplanet har egen entré med fina och rejäla utrymmen. Detta våningsplan disponerar egen hall med privat entré från gården, två sovrum där bägge även kan fungera som kontorsrum eller arbetsrum, ett fint badrum med toalett och dusch samt teknikutrymme och förvaring. Bostadshuset har bergvärmeanläggning och är ansluten till kommunalt V/A, MCA samt till fiber.

I anslutning till entrén i övre plan finns förutom garage och carport även ett takbeklätt förvaringsutrymme vid ingången för t e x cyklar och övrigt lösöre. Tomten är en fin västersluttande ägotomt i ett etablerat kvarter, planerad med gräsmatta samt fruktträd och häck. Infarten och parkeringen är asfalterade och mot grannen i söder finns stenplattor. I östra delen av tomten finns en yta som använts för trädgårdsodling. I området finns också en lekpark.

Hör av dig till oss för visningar och övrig information, om inte för annat så för den fantastiska oasen och innergården som omfamnas av det övre planet, välkommen!

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)