Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Stängd

Thurevägen 8, Jomala

Bostadshus

Ny och fräsch villa i natursköna Möckelö Strand med 4 sovrum

Utgångspris:

375 000 €

Våningsyta:

155 m2

Tomtstorlek:

932 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

Färdigställt februari 2021

Ny och fräsch villa med 5 R+K i natursköna Möckelö.

Den här fastigheten måste såklart ses….men det visste ni redan!

Modernt, välbyggt och fint hus med snygga detaljer á la NoraHus som med sin öppna planlösning och generösa takhöjd ger huset en känsla av att man kliver in i ett vidsträckt inomhuslandskap. Bostadshuset i gedigen konstruktion, färdigställt 2021, är genomgående stilrent och smakfullt inrett med ljusa tak och väggar, en braskamin av det kvalitativa märket Contura och ett stort och häftigt kök med toppmoderna vitvaror i läcker svart färg.

Bostadshuset har tillgång till altanen direkt från det stora allrummet som är kombinerat med den öppna köksdelen. Höga och stora fönster ut mot altanen ger ett härligt ljusinsläpp och altanen är också insynsskyddad av räcken med frostat glas. Altanen har även läcker belysning som kan varieras med olika färger.

Gästtoaletten är fantastiskt snyggt inredd med en varm ton som ger en känsla av exklusivitet med fina detaljer eller vad sägs om den guldfärgade kranen? Väl tilltaget grovkök/tvättstuga med privat utgång till trädgården mot norr. I anslutning till tvättstugan finns också bostadshusets teknikdel där bland annat luftvattenvärmepumpen är installerad. Stort och rymligt badrum intill tvättstugan med två duschar jämte varandra, en rymlig och fint inredd bastu och en toalett. Badrummet är helkaklat med finurliga detaljer för avställningsplats av bland annat duschtillbehör.

Alla sovrum har bra förvaringsmöjligheter av inbyggda garderober. Master bedroom som är det största sovrummet har därtill ett extra tilltaget förvaringsutrymme med skjutdörrar, vilket är både en smart och snygg lösning. Genomgående vattenburen golvvärme, bostadshuset är för övrigt en pärla där varje detalj gjorts med omsorg.

I anslutning till infarten och hopbyggt med huset finns stor Carport med rymd och generös takhöjd. Carporten har också ett anslutande kallförråd som är förberett för laddning av elbil.

Tomten är en fin ägotomt om 932 kvm anlagd med bland annat gräsmatta i ett av Möckelö Strands absoluta topplägen. Nära och lättillgängligt och med obebyggd mark norr om tomten.

Allmänt

I Möckelö bor man lugnt och skönt i ett familjevänligt område som växer. Området ligger bekvämt nära Mariehamns centrum men ändå utanför stadskärnan. Det är beläget i naturskönt område med närhet till bland annat livsmedelsbutik, badstrand, promenadstråk med skogsmiljö, dagis och cykelvägar.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Thurevägen 8

Kommun: Jomala

Våningsyta: 155 m2

Tomtstorlek: 932 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: Färdigställt februari 2021

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme via luftvattenvärmepump samt AC-luftvärmepump. Finns även en braskamin.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Fastighetsbeteckning: 170-420-12-68

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Närhet till kommunikation, livsmedelsbutik, badstrand, dagis.

Övrigt: Carporten har uttag förberett för laddning av Elbil.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)