Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Grantorpsvägen 14, Mariehamn

Visning:

Bostadshus

Rymligt och välplanerat bostadshus med dubbelgarage i Mariehamn.

Utgångspris:

259 000 €

Våningsyta:

202 m2

Tomtstorlek:

1007 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1955

Allmänt

Gediget och välplanerat bostadshus i stadsdelen Johannebo i Mariehamn. Bostadshuset är uppfört 1955 i 1 1/2 plan ovan fullständig källare.

Bostadshuset inrymmer i entrévåning välkomnande hall, gästtoalett, kök med naturlig plats för matbord, vardagsrum med anslutande matsal samt ett sovrum.

Övervåningen inrymmer två sovrum, det ena sovrummet försedd med klädkammare och den andra med balkong i västerläge samt ett badrum med dusch, handfat och wc. Därtill finns det gott om förvaring i det kalla vindsförråden. Badrummet har vattenburen golvvärme.

Källarvåningen inrymmer gästrum, allrum, helkaklat tvättstuga, duschrum och bastu med Harvia spis, teknikrum och förråd. Källaren är aven försedd med en luftvärmepump och finns utgång direkt till gården.

Fristående isolerat varmgarage med dubbla portar och uppvärmd via vattenburen golvvärme, anslutet till vatten och 3-fas el.

Bostadshuset är uppvärmd från Bergvärme vattenburet till radiatorer samt luftvärmepump i källarvåningen. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A och fiber.

Tomten är en ägotomt om 1007 kvm och är belägen i lugn och familjevänlig villakvarter. Gården är välskött med och fint planerad med gräsmatta, rabatter samt grusad infart. Endast en stenkast från adressen når du promenadstråk, cykelvägar, sjukhus och köpcentrum på bara några minuter.

Kom och bekanta dig med bostadshuset tillsammans med oss genom att boka din visning nu!

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Grantorpsvägen 14

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 202 m2

Tomtstorlek: 1007 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1955

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Bergvärme vattenburen till radiatorer, Luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-14-2-16

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)