Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Vedhuggsvägen 8, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Stort och attraktivt bostadshus med centrumnära läge.

Utgångspris:

325 000 €

Våningsyta:

251 m2

Tomtstorlek:

1382 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1953

Allmänt

Bostadshuset passar ypperligt för dig som vill bo i Mariehamn på en fin tomt med närhet till ett stort varierat utbud.

Bostadshuset är uppfört år 1953 i 1 1/2-plan ovan källare med putsad ytterfasad och plåttak. Invändigt inrymmer bostaden på entré våningen stor entré/hall, vardagsrum, matsal, kök, två sovrum och ett mindre badrum. Vardagsrummet är ljus och försedd med öppen spis med insats. Köket renoverades 2016 med köksinredningen från Kristina Kök och är fullt utrustat med bra förvaringsmöjligheter i både under och överskåp samt naturlig plats för matbord. Sovrummen på entrévåningen är rymliga där det ena sovrummet i dagsläget används som bibliotek och är försedd med stora förvaringsgarderober med skjutdörrar.

Övrevåningen inrymmer ytterligare två sovrum, hall/allrum och en liten gäst toalett med handfat och ljusinsläpp från takfönster.

Källaren inrymmer hall, sovrum/gästrum, badrum med badkar och plats för tvättmaskin och torktumlare, stor förrådsrum, hobbyrum, duschrum med wc, kall förråd med utgång till gården samt integrerat garage med plats för en bil.

Bostadshuset är anslutet till fjärrvärme vattenburet till radiatorer samt golvvärme delvis i källarvåningen. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A och fiber. Bostadshuset har nytt plåttak från 2021.

Tomten är en ägotomt om 1382 kvm och är belägen i lugn och familjevänlig villakvarter. Gården är välskött med och fint planerad med gräsmatta, rabatter, stenlagt uteplats med pergola samt asfalterad infart. Från adressen når du promenadstråk, cykelvägar, sjukhus och köpcentrum på bara några minuter.

Kom och bekanta dig med bostadshuset tillsammans med oss genom att boka din visning nu!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Vedhuggsvägen 8

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 251 m2

Tomtstorlek: 1382 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1953

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen centralvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-18-16-6

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Tomten är en ägotomt om 1382 kvm och är belägen i lugn och familjevänlig villakvarter. Gården är välskött med och fint planerad med gräsmatta, rabatter, stenlagt uteplats med pergola samt asfalterad infart. Från adressen når du promenadstråk, cykelvägar, sjukhus och köpcentrum på bara några minuter.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)