Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Musterivägen 21, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Arkitektritad enplansvilla mitt i centrala Godby.

Utgångspris:

117 000 €

Våningsyta:

146 m2

Tomtstorlek:

1220 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1975

Allmänt

Nu kan vi erbjuda centralt boende mitt i Godby centrum, med närhet till både matbutik, skola, idrottscenter och mycket mer. Här bor du centralt i ett lugnare område och har en stor gård med mycket soltimmar.

På Musterivägen 21 möts du av en välkomnande entré på en fint anlagd tomt med asfalterad uppfart, buskar, barrträd, blommor och gräsmatta. Huset är uppfört ca 1975 men har därefter genomgått en del renoveringar under senare år såsom fönsterbyte (förutom garage del) 2007, garageport 2002 samt därtill uppdaterade vitvaror inklusive elradiatorer och luftvärmepump från 2018. När du stiger in genom entrén och hallen, möts du av vardagsrum och matsal i skilda etage i en ljus och öppen planlösning med stora fönster mot eftermiddags- och kvällssol. Här finns gott om utrymme och mycket rymd. Från vardagsrummet kommer du också ut till altanen som ligger mot väster.

I huset hittar du ytterligare tre sovrum varav master sovrum med inbyggda garderober, två toaletter varav en större i anslutning till två sovrum, klädkammare, kök med plats för matbord och ekonomiutrymmen omfattande förråd, tvättstuga, duschrum och bastu samt integrerat garage. Från ekonomidelen utgång till gården i öster.

Kommunalt vatten och avlopp, uppvärmning genom direktverkande el och luftvärmepump samt elanslutning Ålands Elandelslag.

Bostadshuset har renoveringsbehov, se bilaga angående konditionsgranskning vid bostadsaffär!

Välkommen till ett rymligt och öppet bostadshus med närhet till det mesta som Godby har att erbjuda, kontakta ansvarig mäklare för mera information och/eller visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Musterivägen 21

Kommun: Finström

Våningsyta: 146 m2

Tomtstorlek: 1220 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1975

Bastu: Elbastu

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Luftvärmepump och el-radiatorer

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 60-408-10-5

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Planerat område

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)