Till Salu

Berggatan 2, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Bostadshus med stor potential, på lugn och attraktivt adress!

Utgångspris:

225 000 €

Tomtstorlek:

669 m2

Byggår:

1956-1957

Allmänt

Varmt välkommen till Berggatan 2 i Mariehamn! Bostadsfastigheten är belägen på attraktiv gatuadress med direkt närhet till båtförbindelser, Mariehamns centrum, promenadstråk och grönområden. Tomten om 669 kvm har ca. 125 kvm outnyttjad byggrätt vilket gör att objektet har en enorm potential för den som önskar bygga till eller bygga nytt. Fastigheten har även ett gynnsamt sol-läge med lätt sluttande tomt i väster där flertalet träd och stubbar har tagits bort.

BOSTADSHUSET
Bostadshuset har genomgått flertalet renoveringar det senaste året, där nuvarande ägare bl.a. har dränerat, pikat ut källaren, ny gjuten platta samt förberett för vattenburen golvvärme från bergvärme (borrhål finns, endast bergvärmepumpen som saknas). Med andra ord så är de flesta större arbeten utförda och nu kan nästa ägare sätta sin prägel på interiör, planlösning m.m.

I entréplan inryms; entré samt inre hall med trappa till källare samt vind, kök med matplats, vardagsrum, två sovrum samt ett renoverat badrum.

I källaren så har golvet pikats ut och vattenburen golvvärme finns förberett. I källaren finns flertalet utrymmen, bl.a. tilltänkt pannrum/teknikrum, garage samt förberett för badrum. Samtliga väggar i källaren är ny putsade.

Vindsutrymmet om uppskattningsvis 30 kvm är i dagsläget oinrett men här finns det stor potential att utöka boytan.

TOMTEN
Ägotomt om 669 kvm planerad med gräsmatta och planteringar delvis ingärdat med häckplanteringar. Möjlighet till att ha infart från både Berggatan och Gnistvägen. I övriga är tomten belägen på lugn gata utan nå

Sammanfattningsvis en mycket trevlig bostad med stor potential i ett eftertraktat område. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information kring objektet, renoveringslista samt för att boka visning av objektet.

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)