Till Salu

Långskata 13, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Bostadshus med sjöglimt och med bästa energiklass (A) inkl. välskött trädgård och verkstad/garage med ny tillbyggnad

Utgångspris:

375 000 €

Våningsyta:

210 m2

Tomtstorlek:

3.042 ha

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2001

Allmänt

Välkommen till Långskata och denna mycket trevliga enplansvilla med sjöglimt, garage, verkstad och nybyggd tillbyggnad (kan användas såsom stall eller i andra syften).

Bostadshuset i ett plan innehar energiklass A (årsförbrukning år 2021 endast ca 5500 kWh) och är uppfört år 2001 ovan gjuten platta med träpanel och tegeltak. Huset har en våningsyta om totalt 210 m² och inrymmer ett kök (ny kyl/frys samt spis) med burspråk, rymligt vardagsrum med öppen spis, tre sovrum, stort badrum med bastu, klädkammare, hobby/arbetsrum, gästtoalett, teknikrum samt integrerat och varmbonat garage med ny garageport. Utöver det integrerade garaget finns även ett fristående garage med generös takhöjd, vilket gör att man kan inrymma såväl stråfoder som högre fordon eller använda det som vinterförvaring för båt. Garaget inkluderar också en ny tillbyggnad om ca 36 kvm från 2016 som använts såsom stall.

Tomten om ca 3 hektar är mycket välplanerad och består på framsidan av en stor gräsmatta som omgivs av klotpilar. Här finns mängder av olika sorters blommor; flertalet olika rhododendron, azalea, magnolior, olika liljor och prästkragar, som tillsammans med fina björkträd skapar en vacker helhet. Framför entrédörren finns en stenbelagd uteplats med insynsskydd från häck. Utöver detta finns en inhägnad, mycket fint anlagd trädgårdsdel med sandlåda och trädgårdsland. Här finns även en mängd färdigt planterade blommor, bärbuskar samt fruktträd. Den östliga delen av tomten utgörs av ett inhägnat område där man avverkat urskog och planterat ny.

Grusad sandplan om ca 12×16 m (alt. plats för en ännu större verkstad), den nuvarande sandplanen är mycket välanlagd och placerad i en solig sluttning, dränerad och med stockar samt stenläggning runtom. Söder om byggnaderna och i anslutning till uppfarten finns en stor grusplan där man har gott om svängrum och utöver detta finns en mängd omgivande vägar, natur och vistelseytor.

Stället är en mycket välskött bostadsfastighet för den som önskar variation. Närhet till god vardaglig service och allt annat som Lemlands kommun har att erbjuda såsom daghem, skola, idrottsanläggningar, restaurang och butik.
Årskostnaden för el som ovan motsvarar endast ca 1 000 € per år eller i genomsnitt 84 euro/månad inkl. värme, varmvatten och elektricitet. Dessutom är de flesta lampor LED.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning redan idag!

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)