Till Salu

Igelkottsvägen 14, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Rejält bostadshus med tillhörande carport i etablerat kvarter på Solberget!

Utgångspris:

386 000 €

Våningsyta:

145 m2

Tomtstorlek:

880 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2011

Allmänt

Bo i etablerat kvarter på Solberget!
Rejält bostadshus från 2011 uppfört av synnerligen välrenommerade NoraHus på färdigt planerad ägotomt på Solberget.

Bostadshuset inrymmer hall med klädavhängning, stort och öppet vardagsrum i anslutning till fullt utrustat och modernt kök, tre sovrum, gästtoalett, grovkök (tvättstuga) med klädvård samt badrum med toalett, dusch och bastu. Altan och fina utomhusytor på gården mot väst och sydväst. Genomgående fin inredning i vitt, grått och svart, inredningen i köket och i grovköket kommer från finska Puustelli medan gästtoaletten har Hafa-inredning. Gården är en sluttande tomt mot sydväst och den är färdigt anlagd med bl.a. gräsmatta, odlingslådor, växthus, förråd (3×3 m) och uppfarten är såklart asfalterad.

Bostadshuset är uppfört på gjuten platta i träkonstruktion med träpanelfasad och tegeltak och i anslutning till huset finns också carport samt kallt förrådsutrymme om 4,5 kvm. Huset är ytsmart och synnerligen välplanerat med en bostadsyta om ca 134 kvm (våningsyta ca 145 kvm).

Om du vill bo etablerat och bekvämt i ett modernt boende med fin utsikt nära Mariehamn är Solberget något för dig. Fastigheten har närhet till natur och är belägen på endast några få kilometers cykelväg från Mariehamns centrum. Dessutom har du bekvämt avstånd till daghem (Kalmarnäs), Strandnäs skola (skolskjuts ordnas) och stadsbussen runt hörnet.

Hör av dig till oss för visning, välkommen!

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)