Till Salu

Ljungvägen 5, Mariehamn

Visning:

Bostadshus

Bostadshus med dubbelgarage i populära Hindersböle!

Utgångspris:

230 000 €

Tomtstorlek:

659 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1988

Allmänt

Varmt välkomna till Ljungvägen 5 i Hindersböle Mariehamn. Bostadshus med stora sociala ytor, mycket förvaringsutrymme och ett väl tilltaget garage. Tomten om 659 kvm är ägotomt och är planerad med asfalterad uppfart, stenläggning vid entré/uteplats, gräsmatta och ett vitt staket som ramar in gården. I Hindersböle just utanför Mariehamns centrum har du nära till det mesta i serviceväg, kommunikationer, skola samt nöjen.

BOSTADSHUSET
Bostadshuset om ca. 160 kvm + garage om ca. 60 kvm är uppfört 1988 i träregelstomme ovan betongplatta på mark. Yttertaket består utav tegelpannor och fasad av Mexitegel samt träpanel.

Huvudentré vid stenlagd uteplats och under tak på huset framsida. Entréhall med klinkergolv och avhängningsmöjligheter för ytterkläder. I anslutning till hallen finns även ett gäst-wc. Vidare in i inre hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter i bl.a. klädkammare.

Väl tilltaget vardagsrum som bjuder in till trevliga sammankomster. Idag är vardagsrummet inrett med matplats i anslutning till köket och med soffmöblemang samt tv-möbel vid fönsterparti. Elektronisk markis finns vid fönstren på västra sidan och manuell markis vid fönstret på södra sidan.

Kök med välhållen köksinredning från Ballingslöv samt utgång till gården på baksidan utav huset. Köket är utrustat med ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, spishäll, köksfläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys. Fina arbetsytor längs köksbänk med kaklad vägg samt belysning under överskåp.

Två sovrum, ett om ca. 13,3 kvm och ett om ca. 11,4 kvm, med förvaring i garderober. Bägge sovrum har fönster mot öster. Ett utav sovrummen har badrum en suite.

Badrummet i anslutning till det ena sovrummet är inrett med WC, badkar, handfat samt över- och underskåp. Även badrumsinredningen är från Ballingslöv. Öppningsbart fönster för ljusinsläpp samt vädring. På andra sidan av den inre hallen finns ett duschrum med anslutande bastu.

I slutet av den inre hallen finns dörr till det integrerade garaget. Ingång till garaget finns även från husets framsida och till bakgården. Garaget har plats för två bilar samt utrymme för förvaring eller hobbys. Två motordrivna portar. Ovanför garagedelen finns belyst förvaring på vind med golv. I garaget finns även en rymlig tvättstuga med skåpinredning, diskbänk samt tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattningsvis ett välhållet bostadshus i ett populärt bostadsområde. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning samt ta del av besiktningsprotokoll.

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)