Bostadstomt – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Tingsbackastigen 1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadstomt

Attraktivt belägen bostadstomt på relativt kort avstånd från Mariehamn och Godby.

Utgångspris:

13 700 €

Tomtstorlek:

2195 m2

Fin naturnära bostadstomt

Naturnära tomt om 2 195 kvm intill Emkarbyvägen i Jomala säljes såsom tilltänkt bostadstomt. I lantlig miljö och i närområdet finns några få bostadhus. Se bifogad karta för närmare lokalisering av tomten.

Tomten är belägen på oplanerat område och bevuxen med blandskog, barr- och lövträd. Total byggrätt beräknas vara ca 330 kvm. Den tilltänkta tomten är attraktivt belägen på relativt kort avstånd från Mariehamn och Godby. Intill fastigheten finns även nyanlagd gång- och cykelbana.

El och vatten finns i området. Kostnaden för en vattenanslutning är idag ca 1 500 € och en elanslutning ca 2 210 €. Gällande avlopp; enskilt avlopp efter behov och enligt Jomala kommuns ansökan om kommunalt avloppstillstånd. Därtill finns fiber i området.

Välkommen att bekanta dig med tomten, det går bra att på egen hand åka förbi och närmare syna tomten. I övrigt kontakta Lyyski Fastigheter och ansvarig mäklare för mera information.

Beskrivning

Adress: Tingsbackastigen 1

Kommun: Jomala

Tomtstorlek: 2195 m2

Teknik: Fiber i området

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten i området, inget kommunalt avlopp d v s enskilt avlopp anläggs efter behov

Fastighetsbeteckning: 170-423-1-9

Samfällda områden: Finns inte

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden