Fritidsfastighet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Brinkbackan, Eckerö

Stänger: 07.06 kl. 16:00

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidsfastighet

Upplev det bästa av gammalt och nytt - Renoverat torp med bevarad charm och moderna bekvämligheter.

Utgångspris:

37 000 €

Våningsyta:

ca 34 m2

Tomtstorlek:

1900 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1800-talet

Charmigt torp omgivet av lugn och natur.

Välkommen till detta unika torp från 1800-talet i Överby, Eckerö! Denna charmiga fastighet erbjuder en unik möjlighet att äga en bit historia och njuta av lugnet och skönheten på Åland.

Torpets byggnadsmaterial i stockkonstruktion och plåttak ger en genuin och rustik atmosfär som tar dig tillbaka i tiden. Med köket, vardagsrummet, sovrummet och den inre hallen erbjuder torpet och mysig och välkomnande atmosfär för både avkoppling och samvaro.

Delvis renoverat och moderniserat, har detta torp fått en kärleksfull uppfräschning. De nya vitlaserade furuplanksgolven tillsammans med andra ytskiktsrenoveringar såsom tapetsering och målning av pärlspont ger en perfekt balans mellan gammaldags charm och modern komfort.

Fastigheten består av två separata fastigheter, Kilen RNr 6:11 och Målars RNr 8:1, som säljs som en helhet. Den svagt sluttande gården är ett fantastiskt utrymme för trädgårdsentusiaster eller för dem som helt enkelt vill njuta av utomhuslivet. Här finner du en stockbod från mitten av 1800-talet, som för närvarande används som redskapsbod, samt odlingsbäddar, ett charmigt utedass utrustat med Separett toalett med separerande funktioner samt ett vedlider.

Det är värt att notera att fastigheten har en elanslutning till torpbyggnaden, vilket ger möjlighet till moderna bekvämligheter. Vatten- och avloppsanläggningar saknas men finns i närheten. Äldre brunnar finns på gården där vattnet är lämpat för trädgårdsbevattningen.

Torpet med sin rustika charm och närheten till naturen är detta det perfekta stället att komma bort från vardagens stress.

Välkommen på visning till ditt nya sommarparadis och upptäcka allt detta fantastiska torp har att erbjuda.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Brinkbackan

Kommun: Eckerö

Våningsyta: ca 34 m2

Tomtstorlek: 1900 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1800-talet

Fastighetsbeteckning: 43-408-6-11, 43-408-8-1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)