Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Dalgränd 6B lgh 10, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Ljus och rymlig gavellägenhet med balkong och bra förvaring!

Utgångspris:

147 000 €

Skuldfritt pris:

156 980 €

Bostadsvederlag:

342 € / månad

Våningsyta:

76 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1980

Allmänt

Välkommen till en välplanerad gavellägenhet på andra våningen på Dalgränd 6 i Strandnäs. Med 76 kvadratmeter och 3 R+K finns här gott om utrymme för dig att skapa ditt nya boende.

Lägenheten är genomgående ljus med fönster åt tre väderstreck. Du får ett rymligt och ljust allrum med fransk-balkong åt öster. Här finns också två sovrum, ett välutrustat och stort kök med plats för matbord, ett badrum med badkar inklusive dusch samt en praktisk klädkammare i hallen. Ett av sovrummen kan med fördel användas såsom matsal.

Lägenheten har också en veranda i västerläge, där du kan koppla av och njuta av solen.

Till lägenheten hör ett eget förråd och en parkeringsplats på gården. Dessutom finns det gemensamma utrymmen såsom bastu, tvättstuga, torkrum och mangelrum.

Bolaget Fastighets Ab Lindhagen äger tomten och lägenheten är uppvärmd genom fjärrvärme via radiatorer. Lägenheten har också mekanisk ventilation för en behaglig inomhusmiljö. Bolaget består av totalt 30 lägenheter fördelade på tre byggnader, ursprungligen uppförda 1980.

På Dalgränd 6 i Strandnäs har du närhet till både natur och stadsliv. Här bor du med nära avstånd både till butiker och köpcentrum. Dessutom är det nära till skolor, dagis och bra kommunikationer.

Välkommen hem till Dalgränd 6 B 10!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Dalgränd 6B lgh 10

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 76 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1980

Bostadsvederlag: 342 €/mån

Finansieringsvederlag: 66.50 €/mån

Bastu: I bolaget.

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-18-1-6

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: I bolaget finns hembudsklausul vilket innebär att de övriga aktieägarna har rätt att lösa in lägenheten inom 30 dagar efter köpslut.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Övriga avgifter: Hushållsel samt MISE-avgift

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)