Strandfastighet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Del av holmen Korsö, Kökar

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

En exklusiv möjlighet att äga en del av paradiset - Norra Korsö med Östersjön som granne.

Utgångspris:

37 000 €

Tomtstorlek:

12.194 ha

Allmänt

Välkommen till Norra Korsö om hela 12,194 ha (ca), en unik pärla långt ute i havsbandet utanför fasta Kökar. Denna fantastiska ö, omgiven av den mäktiga Östersjön i söder, erbjuder en enastående möjlighet att förverkliga drömmen om en egen del av en ö i Ålands skärgård. Här kan du skapa ditt eget privata paradis och njuta av den magnifika naturen och lugnet.

Norra Korsö ligger avskilt i den skärgårdspräglade kommunen Kökar, i den sydöstra delen av Åland. Med ett avstånd långt ute i havsbandet är denna ö en avskild oas som ger dig avstånd från vardagens stress och erbjuder en fridfull tillflyktsort. På ön finns idag en mindre jakt-/fiskestuga i enklare konstruktion, ger dock tak över huvudet och det finns en liten kamin. Terrängen runt stugan består utav lövskog samt öppna ängar, västerut finns fina höga klippor med fantastisk utsikt. För båten finns goda möjligheter att ta i land med vid skyddad vik och även större båtar kan ligga för ankar. Den totala strandlinjen är gott och väl ca 1 000 m. Gällande specifika byggnationsfrågor hänvisas spekulant/köpare till Kökars kommun.

Som ägare av Norra Korsö har du en makalös utsikt över den öppna Östersjön. Upplev spektakulära soluppgångar och solnedgångar över horisonten. Med omgivande vatten är ditt privata utrymme garanterat. Skapa en plats där du kan njuta av tystnad och ro. Norra Korsö erbjuder utrymme för kreativitet och möjligheter till utveckling.

Därtill erbjuder närliggande fasta Kökar en charmig och historisk miljö. Utforska den lokala kulturen, besök restauranger och njut av en unik atmosfär. Med Östersjön som granne har du oändliga möjligheter till båtliv, fiske och vattensportaktiviteter. Upptäck också gömda vikar och öar i närheten, bl.a finns kända Grevens Ö Källskär alldeles i närheten.

Ta chansen att skaffa dig denna avskilda plats och njut av det bästa skärgårdslivet har att erbjuda. Här finns möjlighet att skapa minnen som varar livet ut! Ta en tur på egen hand eller kontakta oss idag för mera information av denna unika fastighet.

Beskrivning

Adress: Del av holmen Korsö

Kommun: Kökar

Tomtstorlek: 12.194 ha

Strandobjekt: Ja

Fastighetsbeteckning: 318-404-11-37

Samfällda områden: Ingår inte några andelar i samfällda områden

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Båtplats kan hyras av Karlby fiskelag

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Planesituation: Oplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden