Del av holme - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Del av holmen Lanto grunden, Kumlinge

Visning:

Enligt överenskommelse

Del av holme

Investera i Ålands skärgård

Utgångspris:

19 000 €

Tomtstorlek:

4.597 ha

Allmänt

Välkommen till en enastående möjlighet att förvärva ett stort strand- och markområde i den vackra åländska skärgården, objektet fastigheten Österskäret om 4,597 ha är belägen i sydost på Lanto grunden, norr om Enklinge. Denna egendom erbjuder en perfekt kombination av bergsbundna ytor, träd och buskar, och bjuder på en fantastisk ytterskärsnatur.

Egendomen omfattar ett omfattande markområde med en mix av högre och lägre bergsområden, vilket skapar en pittoresk och varierad landskap. Området är idealiskt för fiskare, jägare samt naturälskare och de som söker avskildhet. Markytan är stor nog att ge utrymme för olika typer av utveckling eller bevarande samt har en strandlinje om minst 300 m. Vegetationen är typisk för ytterskärsnatur och bjuder på en panoramautsikt över skärgården.

Med en direkt strandlinje och tillgänglighet med båt är denna plats både avskild och bekväm. Fastighetens andelar i samfällda områden (samfällt vattenområde 295-402-876-2 Enklinge Samfällda) ingår i försäljningen, och omfattar bl.a. 18 681 ha vatten (enligt uppgift eftertraktade fiskevatten), se bifogad karta för lokalisering. Därtill finns bifogad information gällande fredning av lekområden samt fiskekortsavgifter.

Det går bra att besöka Österskäret med egen båt, för mer information vänligen kontakta oss på Lyyski Fastigheter: 018-533 000 och/eller info@lyyski.ax

Beskrivning

Adress: Del av holmen Lanto grunden

Kommun: Kumlinge

Tomtstorlek: 4.597 ha

Strandobjekt: Ja

Fastighetsbeteckning: 295-402-6-20

Samfällda områden: Ja ingår, 295-402-876-2 = Enklinge Samfällda

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Planesituation: Oplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden