Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Stängd

Diktargränd 3 lgh 5, Mariehamn

Aktielägenhet

Välplanerad 2 R+K med öppen planlösning i centrum!

Utgångspris:

173 000 €

Skuldfritt pris:

173 000 €

Bostadsvederlag:

262.55 € / månad

Våningsyta:

59 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1973

Allmänt

Välkommen till Diktargränd 3 lgh 5 mitt i centrala Mariehamn! På lugn återvändsgata finns denna tvåa om 59 kvm belägen på våning 2 med egen entré från gemensam loftgång. “Trapphiss” finns vid yttertrappan och hör till lägenheten. Med sitt centrala läge har du nära till vardaglig service, nöjen och kommunikationer samtidigt som lägenheten har ett lugnt läge inbäddat i ett äldre villakvarter.

Lägenheten har renoverats under 2018 till modern standard med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är inrett i neutrala färger och med gott om förvaring. Moderna vitvaror och gott om arbetsyta vid köksbänk samt köks-ö. Stort vardagsrum som har plats för matgrupp samt sittgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till balkong i solsäkert västerläge. Rymligt sovrum om ca. 12 kvm med förvaring i garderobsvägg. Helkaklat badrum med el-golvvärme som också renoverades 2018, inrymmer WC, dusch samt handfat med tillhörande kommod. Förberett för tvättmaskin vid sidan av handfatet.

Sammanfattningsvis en rymlig tvåa i bra skick samt ett mycket attraktivt centrumläge. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning och för mera information.

Bolaget

Bostads Ab Kvarnsveden består av sex aktielägenheter. Byggnaden uppfördes 1973 på ägotomt om 1016 kvm. Aktieägarna nyttjar tomten gemensamt och parkeringsplats som hör till lägenheten finns på gården. Gemensamma utrymmen i källarplan som inrymmer bastu, tvättstuga, torkrum, cykelrum samt förråd.

Bolagsvederlaget utgör 262,55 €, utöver bolagsvederlaget tillkommer kostnad för bruks-el enligt förbrukning. Bolaget har digitaliserat aktieboken, aktiebrevet för försäljningsobjektet är ej infört och digitaliserat.

Övriga disponenthandlingar såsom bokslut, underhållsplan samt senaste bolagsstämmoprotokoll fås på begäran av ansvarig mäklare.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Diktargränd 3 lgh 5

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 59 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1973

Bostadsvederlag: 262.55 €/mån

Bastu: Gemensam bastu finns i källaren.

Hiss: Till lägenheten hör egen "trapphiss" vid yttertrappan till övre plan.

Teknik: Fiber finns draget till huset men ej upp till lägenheten.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden