Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Doppingvägen 2 A 4, Mariehamn

Aktielägenhet

Välrenoverad tvårumslägenhet med charm och gemensamma faciliteter.

Utgångspris:

115 000 €

Skuldfritt pris:

124 700 €

Bostadsvederlag:

254 € / månad

Våningsyta:

63,5 m2

Antal rum:

2 R+K

Allmänt

Välkommen till Doppingvägen 2 och denna välskötta och fräscha tvårumslägenhet! Lägenheten om hela 63,5 kvm enligt bolagsordningen, belägen på våning 1, är inte bara fräsch utan också omsorgsfullt underhållen. Här får du en trivsam och välkomnande atmosfär.

Vid entrén möts du av en praktisk garderobsförvaring, perfekt för att hålla ordning på dina kläder och tillhörigheter, därtill finns klädkammare. Lägenheten erbjuder ett mysigt sovrum inkl. garderober där du kan koppla av och njuta av god nattsömn. Det fina köket från Kristina, renoverat år 2016, imponerar med sin moderna design och vitvaror, ett funktionellt kök med gott om förvaring samt förberett för diskmaskin. Här finns också plats för ett matbord där du kan njuta av en härlig måltid. Badrummet är helkaklat och erbjuder en duschkabin för din bekvämlighet samt plats för tvättmaskin. Det stora vardagsrummet blir en perfekt plats för avkoppling och underhållning, ytterligare finns utgång till en rymlig inglasad balkong i västerläge.

Förutom själva lägenheten har du också tillgång till ett förråd i källarvåningen och gemensamma utrymmen som omfattar bastu, tvättstuga, torkrum, hobbyrum, cykelrum, skyddsrum och en trevlig gårdsplan med tillgång till parkeringsplats. Uppvärmningen sker genom fjärrvärme och det mekaniska ventilationssystemet bidrar till en frisk och behaglig luftkvalitet.

Läget är också en stor fördel med närhet till skolor, dagis, matbutiker samt grönområden med flera gång- och cykelvägar och motionsslingor. Inom bekvämt räckhåll finns också busshållsplats.

Denna välskötta aktielägenhet passar perfekt för dig som letar efter ditt första boende, en pendlingsbostad eller en investeringsmöjlighet. Bolaget BAB Doppingvägen 2 i Mariehamn omfattar totalt 26 st bostadsaktielägenheter och inom bolaget har flertalet större renoveringar utförts såsom t.ex. takbyte, fasadrenovering, balkongrenovering, fönsterbyte m.m.

Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning och uppleva själv allt som denna välskötta lägenhet har att erbjuda.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Doppingvägen 2 A 4

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 63,5 m2

Antal rum: 2 R+K

Bostadsvederlag: 254 €/mån

Finansieringsvederlag: 96.52 €/mån

Bastu: Ja, gemensam bastu finns i byggnaden.

Teknik: Fiber finns till huset, mekanisk ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-23-3-1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Kök renoverades 2016 av Allbygg, badrummet renoverades 2010 och därefter fixat duschkabin + handdukstork + spegelskåp m.m 2019. Alla golv byttes 2010.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Låneandel: Lägenheten belastas av kapitallån om ca 8 310 € samt skötsellån om ca 1 395 € (skötsellånet ej bortbetalningsbart)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden