Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Doppingvägen 3 B3, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Rejäl trea i Västernäs med inglasad balkong i söderläge.

Utgångspris:

117 000 €

Bostadsvederlag:

429 € / månad

Våningsyta:

78 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1984

Allmänt

Välkommen till Doppingvägen 3 och denna rejäla trea om 78 kvm! Belägen på andra våningen erbjuder den här lägenheten allt du behöver: entré i mitten av lägenheten med förvaring och vidare en klädkammare, två ordentliga sovrum med garderober, uppdaterat kök med förnyade vitvaror bl.a. diskmaskin och plats för matbord vid fönster mot norr, helkaklat badrum med duschhörna samt ett stort vardagsrum där vardagslivet får gott om utrymme. Från vardagsrummet kommer man ut till en härlig inglasad balkong i söderläge, perfekt för att njuta av solen året runt. Lägenheten har en trevlig planlösning och är redo att bli ditt nya hem.

Den rymliga lägenheten är en del av det välskötta bostadsaktiebolaget Doppingvägen 3 och enligt 5-årsplanen finns inga större renoveringar planerade. Därtill och till lägenheten hör ett eget förråd i källarvåningen, och inom bolaget i lägenhetshuset finns gemensamma faciliteter såsom bastu, tvättstuga, hobbyrum och en trivsam gårdsplan med för lägenheten tillhörande parkeringsplats inkl motorvärmaruttag (mot avgift). Värmen kommer från fjärrvärme, vilket ger både en ekonomisk och pålitlig lösning. Mekanisk ventilation och fiber indraget till huset.

Läget är optimalt med närhet till skolor, dagis och en bekväm matbutik. Det omgivande grönområdet bjuder på flera vackra gång- och cykelvägar samt motionsslingor, perfekt för den som älskar naturen och friluftslivet.

Denna aktielägenhet är en utmärkt investeringsmöjlighet, oavsett om du letar efter ditt privata boende, en praktisk pendlingsbostad eller en lönsam uthyrningsfastighet. Tveka inte att kontakta oss Lyyski Fastigheter för att boka in en visning och upptäcka allt som Doppingvägen 3 har att erbjuda!

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Doppingvägen 3 B3

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 78 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1984

Bostadsvederlag: 429 €/mån

Bastu: Ja, gemensam

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber. Kabel-TV

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: P-plats med motorvärmare.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden