Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Doppingvägen 6 A9, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Inglasad balkong - Havsutsikt - Hiss i huset - Carport

Utgångspris:

170 000 €

Skuldfritt pris:

170 150 €

Bostadsvederlag:

336 € / månad

Våningsyta:

84 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1974

Allmänt

På Doppingvägen 6 i Västernäs finns denna förträffliga trerumslägenhet om 84 m2 fördelat på vardagsrum, kök med matplats, badrum inkl. wc, klädkammare, två sovrum och inglasad balkong med fantastisk utsikt över inloppet till Mariehamn.

Genomgångslägenheten är belägen i våningsplan III med gemensamt trapphus och bekväm hiss. Hallen är rymlig med klädavhängning och rum för klädskåp/förvaring. Stort och ljust kök med fönster mot väster och rum för matplats. Köket och matplatsen kan separeras från hall och vardagsrum med dörrar (finns ej i dagsläget). Vardagsrummet är luftigt och öppet med utgång till inglasad balkong i västerläge. Sovrummet mot nordost finns i anslutning till hallen och har inbyggda garderober. Sovrummet mot sydost ligger i anslutning till entrén & hallen och har inbyggda garderober. Badrummet har klinkergolv med elgolvvärme, kakelväggar, duschvägg, wc, tvättställ med förvaring, spegelskåp, handdukshängare och tvättmaskin.

Badrum och kök är enligt uppgift renoverade ca 2017.

Uppvärmning av lägenheten genom fjärrvärme. Till lägenheten hör två förråd, i husets källarvåning finns ytterligare gemensam tvättstuga, cykelrum och bastu/relax. Bolaget har 14 st. bilplatser under tak (carport) vilka hyrs för 15 €/mån, försäljningslägenheten har plats i carport.

Ett trivsamt läge med närhet till affär, skola, grönområden, motionsslingor, busshållplats, gång- och cykelvägar in till centrum.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna fantastiska lägenhet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Doppingvägen 6 A9

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 84 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1974

Bostadsvederlag: 336 €/mån

Bastu: Ja, gemensam

Hiss: Ja

Teknik: Fiber till gemensamt utrymme, kabel-TV

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-23-3-3 = ägotomt

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: BAB Doppingen i Mariehamn är ett välskött bolag med flertalet renoveringar (rörrenovering är ej utförd) utförda under åren. Extra handlingar såsom bokslut, bolagsordning, 5-årsplan m.m tillhandahålls på begäran. Disponentintyg finns som bilaga!

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Skötsellån: Lägenheten belastas av ett skötsellån om ca 150 €, täcks av bolagets bolagsvederlag.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden