Bostadshus med swimmingpool - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Drittel-Mattes Gränd 34, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus med swimmingpool

Rymligt, stort och välplanerad bostadshus med garage och carport samt swimmingpool.

Utgångspris:

350 000 €

Våningsyta:

212 m2

Tomtstorlek:

4330 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1988

Stort och välplanerat - 4 Sovrum - Swimmingpool - Jordvärme - Garage och carport

Bostadshuset är uppfört som ett suterränghus i två våningar 1988, renovering och modernisering har främst skett under de senaste 10 åren.

Bostadshuset inrymmer i entréplanet hall, stort och öppet fullt utrustat kök med utgång till balkong, vardagsrum med öppen spis, två sovrum, förvaring samt badrum med dusch och toalett.

Suterrängvåningen inrymmer också den två sovrum varav ett med insatsspis, hall, stort badrum/relaxavdelning med toalett, dusch och bastu, tvättstuga, tv-rum samt teknikutrymme, vardagsentré och flertalet förvaringsutrymmen. Från suterrängvåningen har man också direkt access till gården både från öster och söder.

Huset är välplanerat med mycket användbara utrymmen, bland annat disponeras totalt fyra färdigt inredda sovrum och de bägge våningarna möjliggör utrymmen för en större familj samt för en vardag där varje rum och yta har sin funktion.

Värmesystemet bestående av jordvärmepump installerades 2014 och den öppna spisen i entréplanet står för både mysfaktor och extra värme och därtill finns insatsspis i ett av sovrummen i nedre plan.

Köket med anslutande vardagsrum, öppen spis och matplats i entréplanet blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. Stora altanytor i söder/västerläge. I anslutning till altanen i söder/ västerläge har du också en alldeles egen swimmingpool om 8 x 4 m och den nuvarande ägaren har också byggt en fin pergola i anslutning till uteplatserna.

Fristående garage med luft-luftvärmepump och tillhörande carport i anslutning till huset. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A samt till Ålands Elandelslag. Gården är en fin ägotomt om 4330 kvm i ett relativt högt och fint läge i kvarteret och därtill har har också sedan tidigare anlags gräsmatta, lekplatser och planteringar.

Läget är mycket centralt i Jomala med närhet till skola, daghem och övrig service. Notera att det också från adressen löper en gång-och cykelbana under Nya Godbyvägen som tryggt tar er direkt till skola, daghem, idrottsplatser och övrigt. Maxinge Köpcentrum har du på endast 3,5 km avstånd från denna adress.

Kom och träffa oss på något av våra visningstillfällen, välkommen att höra av dig.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Drittel-Mattes Gränd 34

Kommun: Jomala

Våningsyta: 212 m2

Tomtstorlek: 4330 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1988

Bastu: Ja

Teknik: F-ventilation. Maskinell frånluft och friskluftsintag i ytterväggar.

Uppvärmning: Markvärmepump, jordvärme. I huset finns även två eldstäder. Fristående garage med luft-luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-428-1-17

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Läget är mycket centralt i Jomala med närhet till skola, daghem och övrig service. Notera att det också från adressen löper en gång-och cykelbana under Nya Godbyvägen som tryggt tar er direkt till skola, daghem, idrottsplatser och övrigt. Maxinge Köpcentrum har du på endast 3,5 km avstånd från denna adress.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)