Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 3 L, Jomala

Visning:

Aktielägenhet

Gavel - Inglasad uteplats - Bastu - Bergvärme - Områdets bästa läge!

Utgångspris:

327 000 €

Skuldfritt pris:

327 000 €

Bostadsvederlag:

174 € / månad

Våningsyta:

116 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2016

Allmänt

Välkommen till denna välplanerade parhuslägenhet på Erikavägen 3L i Möckelö Strand, Jomala. Här bor du med ett av områdets bästa lägen med tomt och uteplatser i bästa sydväst-läge. Endast ca. 4,5 km till Mariehamns centrum och i närområdet finns populär badstrand, promenadstråk, lekplatser, livsmedelsbutik m.m.

 

Lägenheten

Rymlig lägenhet om 116 kvadratmeter fördelat på två våningsplan och 4 R+K. Två väl tilltagna uteplatser, en från vardera våningsplan, i privat läge mot angränsande skog och grönska. Till lägenheten hör även carport med tillhörande förråd, bekvämt beläget nära entrén.

Välkomnande entré i övre plan med rymlig hall som är inrett med slitstarkt klinkergolv och stora skjutdörrsgarderober för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns ett utav badrummen. Helkaklat utrymme som är inrett med WC, dusch med duschdörrar, handfat, överskåp med spegelglas samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Praktiska fönster för ljusinsläpp samt vädring. Vidare kommer sedan kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med köksö, skåpinredningen i en nyans utav grått, kaklad vägg ovan arbetsbänk i kvartskomposit som även är materialet i bänkskivan på köksön. Vid fönsterparti ut mot terrassen är en lämplig plats för stor matgrupp. Rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönster i väster och söder. Från vardagsrummet finns utgång till terrassen i privat och ostört sydväst-läge som borgar för många soltimmar under dagen och kvällen. Från terrassen finns även en spång som sträcker sig till framsidan och entrén. Vid inre hallen finns ett extra utrymme som i dagsläget används som lekhörna men som med fördels kan byggas om till kontor eller förvaringsutrymme.

Nedre plan inrymmer totalt tre sovrum, badrum med bastu samt förvaring under trappan. Master bedroom om ca. 20 kvadratmeter är väl tilltaget och inrett med rymliga skjutdörrsgarderober. Från master bedroom finns även utgång till en helt fantastisk, inglasad uteplats som ansluter till trädäck och trädgården. Trädgården är vistelsevänlig och planerad med gräsmatta och planteringar. Supermysigt utrymme som kan nyttjas från tidig vinter/vår till sena hösten. I nedre plan finns även ett stort och rymligt badrum med bastu. Även detta badrum är helkaklat och inrett med WC, dusch, handfat med överskåp, vägghängt skåp för förvaring samt bastu.

Sammanfattningsvis en välplanerad lägenhet med två badrum, fina uteplatser och ett kanon läge i Möckelö Strand. Kontakta ansvarig mäklare för mera information samt för att boka visning.

Bolaget

Bostads Ab Möckelö Strand 3 A-L består utav 12 st. aktielägenheter samt tillhörande carportar och förråd som stod färdigt 2016.. Varje parhus delar på en bergvärmepump som är belägen mellan lägenheterna i teknikutrymmet. Bolaget äger tomten och har ett förmånligt bolagsvederlag om 174 €/mån (1,50 €/kvm). Utöver vederlaget tillkommer avgift för bruks-el, vatten enligt egen förbrukning samt kostnad för önskat fiberabonnemang.

Bolagshandlingar i form av bokslut, bolags ordning, bolagsstämmoprotokoll m.m. fås på begäran.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 3 L

Kommun: Jomala

Våningsyta: 116 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2016

Bostadsvederlag: 174 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber finns anslutet. Starkström till uttag vid nedre terrassen. Befintlig slinga för robotgräsklippare runt gräsmattan.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme i bägge plan.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Markisen som är installerad vid den övre terrassen medföljer inte i köpet.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)