Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 3D, Jomala

Visning:

Aktielägenhet

Parhuslägenhet med strandnära läge i populära Möckelö Strand.

Utgångspris:

295 000 €

Bostadsvederlag:

203 € / månad

Våningsyta:

116 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2016

Allmänt

Välkommen till Erikavägen 3 D till denna fräscha parhuslägenhet i modernt utförande i attraktivt läge på Möckelö Strand i Jomala!

Parhuslägenheten disponerar hela 116 m2 om 4 R+K samt därtill altan och terrass under tak inklusive gräsytor. Byggnaden är uppförd år 2016 i två plan (suterräng) i betongkonstruktion med falsat plåttak. Utöver själva lägenheten i anslutning till huvudentrén ingår parkeringsplats i carportbyggnad, som också inrymmer kallförråd.

Parhuslägenheten inrymmer i entréplanet hall med klädförvaring i skjutdörrsgarderober, kök med matsalsdel och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum samt ett praktiskt förråd. Från vardagsrummet når du den rymliga altanen i sydväst som omgärdas av ett snyggt glasräcke, som utgör en perfekt plats för middagar och annat umgänge i eftermiddags- och kvällssol. Ytterligare finns här installerad markis. Från altanen leder tillbyggt och praktiskt trädäck till gårdssidan i öster med huvudentrén.

Genom trappan tar du dig till det nedre planet där det finns tre sovrum, varav ett master bedroom med utgång till egen, takbeklädd och förstorad terrass. Master bedroom har därtill platsbyggd klädkammare. Rymligt, helkaklat badrum i modernt utförande med toalett, dusch med glasvägg, handfat med kommod och förvaring i spegelskåp, plats för tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig bastu.

På Möckelö strand bor du på bekvämt avstånd till affärer, promenadstråk och en barnvänlig badstrand. Via en helt nybyggd cykelled tar du dig snabbt och smidigt till Mariehamns Centrum. Möckelö Strand har snabbt vuxit fram till ett av Ålands mest populära bostadsområden, välkommen att bekanta dig du också!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 3D

Kommun: Jomala

Våningsyta: 116 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2016

Bostadsvederlag: 203 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber, mekanisk ventilation

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kostnad för vatten enligt konsumtion

Fastighetsbeteckning: 170-420-12-34

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden