Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 4A, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Stilfull och modern parhuslägenhet i två plan.

Utgångspris:

297 000 €

Skuldfritt pris:

297 000 €

Bostadsvederlag:

227 € / månad

Våningsyta:

113.5 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2015-2016

Allmänt

Varmt välkommen till Erikavägen 4A och Möckelö Strand!

Bo i en toppmodern & rejäl bostad nära stranden och havet i attraktiva och växande Möckelö Strand. Bostaden (parhuslägenhet) om 113,5 kvm (4,5 R+K) inrymmer i entréplan entré med garderober, stort öppet och modernt kök, rymligt vardagsrum, ett mindre arbetsrum/hörn samt gästtoalett med dusch.
I anslutning till vardagsrummet finns stor balkong mot väster. I nedre plan inryms hela 3 sovrum varav ett Masterbedroom med entré till takbeklädd uteplats/terrass, förvaringsutrymmen samt badrum med bastu, dusch & toalett. Inredningen är genomgående slitstark & modern.
Bolaget har en god driftsekonomi med uppvärmning genom vattenburen golvvärme från bergvärmepump. Kommunalt V/A.
Bostaden är omgiven av land & hav och en fantastisk natur. Här bor du på bekvämt avstånd till affärer, promenadstråk och badstrand. Via en helt nybyggd cykelled tar du dig snabbt och smidigt till Mariehamns Centrum.

BOSTADSAKTIEBOLAGET
Bostads Ab Möckelö Strand I A-H i Jomala består av totalt 8 aktielägenheter. Bolaget äger fastigheten om 4 980 kvm. Varje lägenhet har parkeringsplats i carport med anslutande kallförråd. Bolaget är fullvärdesförsäkrat hos Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.

Bolagsvederlag om 192,95 €/månad. Utöver bolagsvederlaget tillkommer avgift för vatten och bruks-el enligt förbrukning samt kostnad för internet och TV.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig bostad i ett eftertraktat område. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning samt övrig information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 4A

Kommun: Jomala

Våningsyta: 113.5 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2015-2016

Bostadsvederlag: 227 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme från bergvärmepump i bägge plan.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A. Vattenavgift enligt förbrukning och Jomala kommuns taxa.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Bostaden är omgiven av land & hav och en fantastisk natur. Här bor du på bekvämt avstånd till affärer, promenadstråk och badstrand. Via en helt nybyggd cykelled tar du dig snabbt och smidigt till Mariehamns Centrum.

Övrigt: Varje lägenhet har parkeringsplats i carport med anslutande förråd.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden