Nyproduktion aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 1 B10, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenhet

En nybyggd lägenhet med stor funktion på liten yta.

Utgångspris:

167 000 €

Bostadsvederlag:

96 € / månad

Våningsyta:

38,4 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2022

Allmänt

En kvadratsmart 2 rum och kök på endast 38,4 m2. Lägenheten känns ljus och luftig då den har stora fönster mot öster och  söder. Den har en vacker fri utsikt över skogen och bergen.

Hallen inrymmer dold och öppen förvaring som fortsätter in i lägenhetens kombinerade kök/vardagsrum där köket är välplanerat med gott om skåputrymmen och arbetsytor. Det inrymmer kyl/frys, inbyggnadsmikro, ugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin av varumärket Siemens. Bra belysning i hela köket genom dimbara spottar i taket och ledlist under väggskåpen.

Balkongen på 7 m2 mot söder har ett stort skjutparti vilket gör att den kan möbleras i sin helhet och glasas in om så önskas. I sovrummet får du plats med både dubbelsäng och extra förvaring.

Badrummet inrymmer wc, dusch, badrumsmöbel med utdragbara lådor, spegelskåp, plats för tvätt/torktumlare samt separat högskåp för god förvaring.

Den höga takhöjden på hela 2,70, och de rejäla fönsterpartierna gör att lägenheten känns större än sina 38,4 m2. Färgsättning och material är noga utvalda för att vara neutrala och kunna passa till en köpares egna stil. Golven har breda enstaviga parkettgolv i ek från Tarkett. Väggarna är målade i en bruten vit kulör för att släppa in naturens egna färger utanför. Badrummet har helkaklade väggar och klinkers på golvet.

Parkeringsplats med tak och anslutande förråd med element på 5m2 finns att köpa till för 12.000€. Varje takplats och förråd är anslutet till respektive lägenhets avläsning för elförbrukning. Parkeringsplatser på öppen yta finns tillgängliga utan kostnad. Det utgår inget vederlag för parkeringsplatser eller biltaksplatser.

Som allmänna utrymmen finns sopstation samt en separat bastubyggnad som uppförs på området i skyddat läge för insyn.

Lägenheten passar ypperligt som övernattningslägenhet, första boende eller som investering. På Erikavägen bor du mitt i naturen med närhet till allt inom service och handel man kan önska sig och bara några kilometer från Mariehamn.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 1 B10

Kommun: Jomala

Våningsyta: 38,4 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2022

Bostadsvederlag: 96 €/mån

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning.

Uppvärmning: Vattenburen radiatorvärme, bergvärme. Elektronisk golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Separat avläsning för varje lägenhet.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden