Nyproduktion aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 1 B11, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenhet

Kvadratsmart 3:a med öppen planlösning och balkong mot sydväst.

Utgångspris:

260 000 €

Bostadsvederlag:

159 € / månad

Våningsyta:

63,6 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2022

Allmänt

En väldisponerad 3 rum och kök på våning 3 på endast 63,6 m2. Lägenheten är ljus och luftig då alla fönster vetter mot söder förutom köket som har en fin öppen utsikt mot väster.

I hallen finns det bra med både dold och öppen förvaring. Angränsande hallen ligger lägenhetens 2 sovrum där det ena är större med plats för dubbelsäng och det mindre kan användas som barnrum, gästrum eller kontor. Båda inrymmer garderober.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en bostad med sociala och lättmöblerade ytor. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen genom ett stort skjutparti vilket gör att balkongen lätt kan möbleras i sin helhet. Den är förberedd för att kunna glasas in om så önskas. Köket är välplanerat med gott om skåputrymmen och arbetsytor. Det inrymmer kyl/frys, inbyggnadsmikro, ugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin av varumärket Siemens. Bra belysning i hela köket genom dimbara spottar i taket och ledlist under väggskåpen.

Badrummet inrymmer wc, dusch, badrumsmöbel med utdragbara lådor, spegelskåp, plats för tvätt/torktumlare samt separat högskåp för god förvaring.

Den höga takhöjden på hela 2,70, och de rejäla fönsterpartierna gör att lägenheten känns större än sina 63,6 m2. Färgsättning och material är noga utvalda för att vara neutrala och kunna passa till en köpares egna stil. Golven har breda enstaviga parkettgolv i ek från Tarkett och väggarna är målade i en bruten vit kulör för att släppa in naturens egna färger utanför. Badrummet har helkaklade väggar och klinkers på golvet.

Parkeringsplats med tak och anslutande förråd med element på 5m2 finns att köpa till för 12.000€. Varje takplats och förråd är anslutet till respektive lägenhets avläsning för elförbrukning. Parkeringsplatser på öppen yta finns tillgängliga utan kostnad. Det utgår inget vederlag för parkeringsplatser eller biltaksplatser.

Som allmänna utrymmen finns sopstation samt en separat bastubyggnad som uppförs på området i skyddat läge för insyn.

Lägenheten passar för en liten barnfamilj, som investering, första boende eller när man flyttar från hus till lägenhet för att få ett enkelt och bekvämt liv. Här bor du mitt i naturen med närhet till allt inom service och handel man kan önska sig och bara några kilometer från Mariehamn.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 1 B11

Kommun: Jomala

Våningsyta: 63,6 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2022

Bostadsvederlag: 159 €/mån

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning.

Uppvärmning: Vattenburen radiatorvärme, bergvärme. Elektronisk golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Separat avläsning för varje lägenhet.

Tillträde: Vid köpslut.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden