Nyproduktion parhus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Falkvägen 7 bostad B, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion parhus

Nyproduktion - Fantastisk utsikt - Bastu - Fågelberget - Solpaneler

Utgångspris:

426 000 €

Skuldfritt pris:

426 000 €

Våningsyta:

191 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

2022-2023

Exklusiv parhuslägenhet med magnifik utsikt och med närhet till natur och shopping.

Lyxig parhuslägenhet med fantastisk utsikt, generösa ytor och hög standard beläget i ett av Ålands mest trivsamma och populära bostadsområden, Fågelberget.

Parhuset är uppfört 2022-2023 som ett sluttningshus och består av två motsvarande suterrängvåningar om vardera ca 191 kvm i ett nybildat bostadsbolag Bab Fiskgjusen i Jomala där denna bostad nyligen blivit färdigställd.

Bostaden håller genomgående hög kvalitet och inrymmer i övre plan rymlig entréhall, ett stort och öppet kök i modern lösning med bänkskiva i sten, stort vardagsrum med ofattbar utsikt mot sydost, sovrum samt ett lyxigt badrum med stora väggkakel och klinkergolv. Badrummet är inrett med dusch, toalett och handfat samt läckert svart badkar. Från vardagsrummet finns utgång till en stor balkong med glasräcke (terrass) med fantastisk utsikt mot öster. Suterrängvåningen inrymmer allrum, tre sovrum varav ett större Masterbedroom med walk in closet, badrum med bastu, dusch och toalett samt kombinerad tvättstuga och teknikrum. Från suterrängvåningen nås även gården med egen helt takbeklädd och skyddad uteplats. Samtliga invändiga ytor har noggrant utvalda och läckra detaljer.

Bostadsområdet Fågelberget är känt för sitt strategiska läge med närhet till köpcentrum, butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Huset är uppfört med en nedre våning i betong och övre plan i lösvirke med brädfodrad ytterfasad och tegeltak. Suterrängvåningen mot öster har rappad fasad.

Bostaden har vattenburen golvvärme från egen luft-vatten värmepump, därtill finns mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Solpaneler på taket.

Tomten är belägen i fantastiskt fint och högt läge med närhet till köpcentrum, butiker, strövområden och natur. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A.

Objektet kan även köpas av personer utan åländsk hembygdsrätt. Säljaren färdigställer gården enligt en på förhand överenskommen situationsplan (skiss), vilket inkluderar asfaltering av infart och parkering, häck, samt förberedd gräsmatta.

Välkommen att höra av dig till oss för din egen privata visning.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Falkvägen 7 bostad B

Kommun: Jomala

Våningsyta: 191 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 2022-2023

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Solpaneler på taket.

Uppvärmning: Bostäderna har vattenburen golvvärme från egen luft-vatten värmepump.

Vatten & avlopp: Ja, kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-3-193, tomten ägs av bostadsaktiebolaget.

Tillträde: Enligt överenskommelse under våren 2023.

Utemiljö: Säljaren färdigställer gården enligt en på förhand överenskommen situationsplan (skiss), vilket inkluderar asfaltering av infart och parkering, häck, samt förberedd gräsmatta.

Övrigt: Området är känt för sitt strategiska läge med närhet till köpcentrum, butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)