Parhuslägenhet – Lyyski Fastigheter

Stängd

Forellvägen 25B, Mariehamn

Parhuslägenhet

Modern och lättillgänglig parhuslägenhet nära fiskehamnen!

Utgångspris:

189 000 €

Våningsyta:

67 m2

Tomtstorlek:

670 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2019

Bostaden

Parhuslägenhet om 67 kvm med tillhörande carport och varmförråd på ägotomt. Parhuset är uppfört 2019 i lösvirke på gjuten platta med sadeltak i falsad plåt. Lägenheten är bekvämt belägen i ett plan med moderna material- och färgval. Tomten är vackert planerad med gräsmatta, stenläggning vid entré och uteplats samt asfalterad uppfart. Längs tomtgränsen finns uppfört staket samt planterad häck mot granne.

Välkomnande entréhall med klinkerlagt golv och goda avhängningsmöjligheter.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med vit köksinredning samt kaklad vägg ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med induktionshäll. ugn, kyl & frys, mikro samt diskmaskin. Vid köket ryms även matplats för fyra personer.

Vardagsrummet öppet och lättmöblerat med soffgrupp, tv-möbel samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet finns även utgång till stenlagd uteplats i öster.

Två sovrum med plats för säng samt garderober om man så önskar.

Helkaklat badrum utrustat med toalett, dusch med välvda glasdörrar, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas och inbyggd belysning. Stora rektangulära kakelplattor på vägg och ett mörkare klinkergolv.

Praktiskt grovkök förberett för tvättmaskin och torktumlare. Bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter som underlättar klädlogistiken.

Till bostaden hör egen carport med tillhörande varmförråd.

Köpeobjektet förvärvas såsom kvotdel om hälften i fastigheten. Med andra ord hälften av parhusbyggnaden (bostad A) samt hälften utav tomten. Möjlighet att förvärva objektet utan hembygdsrätt, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis en modern parhuslägenhet med på bekvämt avstånd från Mariehamnscentrum och nära till skolor, dagis, båthamn, grönområden m.m.
Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Adress: Forellvägen 25B

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 67 m2

Tomtstorlek: 670 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2019

Teknik: Frånluftsventilation, Fiber

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump centralt till vattenburen golvvärme i hela huset

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-24-6-4

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Ägotomt

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)