Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Fridhemsvägen 13, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Bostadshus med integrerat garage på hörntomt i familjära Johannebo i Mariehamn!

Utgångspris:

249 000 €

Våningsyta:

120 m2

Tomtstorlek:

669 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1971

Allmänt

Välkommen till Fridhemsvägen 13! Detta vackra hus, som är uppfört 1971, är beläget på en hörntomt om 699 kvadratmeter med stenläggning, planteringar och buskar. Här finns allt du behöver för att trivas – från en rymlig källare till en solig trädgård.

Huset är i 1-plan med fullständig källarvåning och erbjuder bekväm och praktisk livsstil. Här finns en rymlig hall med gott om klädavhängning som välkomnar dig in i huset. Köket är stort och inbjudande med mycket förvaring i över- och underskåp och ett härligt ljusinsläpp från fönstret. Köket är platsbyggt med skåp i laserat ek och glasvitriner av märket OS-Kök. Vardagsrummet är stort och ljust med fina detaljer, som valv från hallen till köket och till vardagsrummet. Matsalen är perfekt för större sällskap och bjuder på plats för gemensamma middagar och festligheter.

Här finns även två sovrum och ett badrum, vilket gör detta till ett perfekt hem för en liten familj. Dessutom finns potential och möjlighet att skapa fler sovrum om så önskas. Förvaringsmöjligheterna är goda med en praktisk klädkammare.

På källarplanet finner du ett stort hobbyrum, bastuavdelning, tvättstuga, wc och flera förråd samt ett rymligt varmgarage. Här finns gott om plats för både förvaring och avkoppling.

Huset är uppvärmt med bergvärme vattenburet till radiatorer, vilket innebär en kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmning.

Området Johannebo erbjuder allt som behövs för en aktiv och bekväm livsstil. Skola, butiker och sportsfält finns i närheten och det är endast en kort promenad till Maxinge-köpcenter.

Tveka inte att kontakta oss för en visning av denna härliga bostad. Vi är säkra på att du kommer att trivas lika bra här som vi gör!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Fridhemsvägen 13

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 120 m2

Tomtstorlek: 669 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1971

Bastu: Ja

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Fastighetsbeteckning: 478-14-7-1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Området i Strandnäs erbjuder allt som behövs för en aktiv och bekväm livsstil. Skola, butiker och sportsfält finns i närheten och det är endast en kort promenad till Maxinge-köpcenter.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)