Till Salu

Södravägen 459, Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidsbostad

Trevlig fritidsstuga med stor trädgård

Utgångspris:

87 000 €

Tomtstorlek:

2.236 ha

Byggår:

2002

Trevlig fritidsstuga på stor tomt i lantlig miljö!

Fritidsfastighet bestående av två skiften om totalt 2,236 ha (22 360 kvm) vilka utgörs av fritids-, ängs- och åkermark, bergsbunden terräng samt en stor trädgård med potatisland, blomrabatter och fruktträd. På fastigheten finns ett stockhus från Honka uppfört ca. 2002, en ladugård från ca. 1930, ytterligare ett fristående garage samt ett lider med utetoalett. Stockstugan disponerar ett allrum med vardagsrumsdel framför braskamin samt pentry och sovalkov. Därutöver finns en rymlig altan för trevliga middagar i eftermiddagssol. Fastigheten har el samt vattenanslutning från Ålands vatten.

Ladugården är uppförd ovan gjuten platta och består av tre delar varav den norra används som snickeri. Den mittersta delen är försedd med elbastu samt dusch med varmvattenberedare och ladugårdens södra del fungerar såsom garage eller utrymme för hobbyverksamhet. Byggnadens plåttak byttes ut ca. 2000.

Sammanfattningsvis är det här en mycket trevlig fritidsstuga för såväl den trädgårdsintresserade som den som önskar komma bort från stadens brus. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

 

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)