Fritidsfastighet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Söderängs Svedlandet 26, Lumparland

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidsfastighet

Fritidsstuga med vedeldad spis och bastu och sjöutsikt i Lumparland! Perfekt för avkoppling och rekreation!

Utgångspris:

64 000 €

Våningsyta:

68 m2

Tomtstorlek:

2300 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1973

Allmänt

Välkommen till denna fantastiska fritidsstuga med en oslagbar sjöutsikt ut mot Västerfjärden i Lumparland. Denna charmiga sommarfastighet är belägen på en naturskön tomt och är enkel att nå från Långnäsvägen.

Stugan är byggd med träkonstruktion ovanpå en gjuten platta och har ett plåttak. Den rymmer två sovrum, ett vardagsrum/allrum, och ett kök. En vacker vedeldad spis i vardagsrummet blir naturligtvis stugans hjärta och samlingsplats för kalla kvällar. Från vardagsrummet kan du också nå en stor träaltan som delvis är under tak med en fantastisk sjöutsikt mot söder.

Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl och frys och har gott om utrymme för matlagning och förvaring. Tak och väggar består av vackert träpanel och golvet har ny parkett i sovrummen. Du hittar även ett badrum med dusch och handfat samt en bastu med en separat utgång till gården.

På fastigheten finns också en fristående byggnad som innehåller utedass och vedförråd/lider. Tomten är huvudsakligen planerad med nysådd gräsmatta och nygrusat infart och gång till stugan, vilket gör det lätt att ta sig runt.

Denna fastighet är perfekt för dig som vill ha ett sommarställe med lättillgänglighet och en fantastisk sjöutsikt. Så, varför inte boka in en visning idag? Kontakta oss för att boka din visning och upplev själv allt som denna underbara fritidsstuga har att erbjuda!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Söderängs Svedlandet 26

Kommun: Lumparland

Våningsyta: 68 m2

Tomtstorlek: 2300 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1973

Bastu: Ja

Teknik: Elanslutning (Ålands Elandelslag)

Uppvärmning: Direkt el, luftvärmepump, vedeldad spis

Vatten & avlopp: Vatten från egen borrbrunn

Fastighetsbeteckning: 438-402-1-24

Samfällda områden: Inga andelar i samfällda

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Övriga byggnader på fastigheten i form av fristående utedass samt vedförråd/lider. Tomten är i huvudsak planerad med nysådd gräsmatta samt nygrusat infart och gång till stugan.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)