Fritidsfastighet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Hummelviksvägen 65, Vårdö

Fritidsfastighet

Tomt med fritidshus i Listersby i Vårdö

Utgångspris:

35 000 €

Våningsyta:

40 m2

Tomtstorlek:

2240 m2

Allmänt

Vi erbjuder här en trivsam och välskött fritidsfastighet i Listersby i Vårdö kommun. Fastigheten är bebyggd med fritidshus (ca 40 kvm), gäststuga (ca 10 kvm) samt förrådsbyggnad och TC, i naturskönt landskap intill strandplats och utsikt mot Grundsundafjärden.

Tomten är bebyggd med fritidshus ursprungligen hitflyttad 1972 (uppförd 1968-1969) i träkonstruktion på plintar, den inrymmer storstuga med kök (köksskåp och bänk, gasspis samt kylskåp) samt sovrum (som har platsbyggda sängar med utdragbara förvaringslådor). Huset har byggts till med gästrum och bastu år 2004-2005, även denna är uppförd i träkonstruktion på plintar. Bastun har vedeldad spis (Harvia) med vattenbehållare.
På tomten finns därtill en gäststuga med våningssäng (ca 10 kvm) och en förrådsbyggnad med förvaring och separat ingång till torrtoa.

Fritidsbyggnaden har öppningsbara tvåglasfönster, taket är lagt i filt-shingel (ny filt ca 4 år sedan), rymlig och praktisk altan (träpanel) i söder och väster.
Samtliga byggnader är i mycket gott skick, väl omskötta.
En del inventarier, sängar, bord och stolar vilka är i gott skick ingår och följer med, därtill några praktiska och användbara detaljer, såsom solskydds- och mörkläggningsgardiner i sovrum och gäststuga.

Tomten är planerad med gräsmatta, prydnadsträd och buskar, har strandnära läge invid strandplats/båtplats, öppen och ljus med utsikt mot Grundsundafjärden. Den gränsar till obebyggda tomter i söder och en tomt bebyggd med fritidshus i väster.

Väg finns fram och till det intilliggande strandområdet, däri fem tomter har andel och vägservitut har inskrivits för samtliga dessa. Överenskommet om vägdragning i tomtgränsen (närmare information av mäklaren).

Vacker miljö med flack terräng, bortsett från den vassbevuxna stranden kan man skönja utsikt mot Grundsundafjärden i nordväst och Listersby Sundet i nordost.

För visning och mer information kontakta ansvarig mäklare.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Hummelviksvägen 65

Kommun: Vårdö

Våningsyta: 40 m2

Tomtstorlek: 2240 m2

Teknik: El och vatten finns i närområdet. Solpanel inmonterat på fritidshusets och på gäststugans tak, gasspis och gaskylskåp.

Uppvärmning: För uppvärmning finns oljekamin (fotogenvärmare + kokapparat.)

Vägbeskrivning: Kör till Vårdö, vid Kyrkan ta åt höger Hummelviksvägen, efter ca 500 m strax efter bron (vid ”Lyyski skylt”) kan du svänga ner till området (samfällda strand- och båtplats) och objektet ligger alldeles intill söderut.

Samfällda områden: I överlåtelsen ingår fastighetens andel in samfällt vattenområde (941-407-876-1) samt andel i smf båtplats som är gemensam för fem fastigheter (941-407-878-4) även strandplats med parkering.

Tillträde: Vid köpslut enligt överenskommelse.

Utemiljö: Terrängen är lättillgänglig, planerad tomt med delvis utsikt mot Grundsundafjärden i väster, Listersby Sundet i öster.

Övrigt: Tomten är bebyggd med fritidshus och övriga byggnader.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen samt kostnad för administrationen kring uppgörande av köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Inger Lyyski Jurist, Senior Advisor, Fastighetsmäklare AFM

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)