Fritidshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Bastövägen 531 hus 29, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidshus

Detta är ett av få, strandnära objekt där även du utan hembygdsrätt får lov att köpa så ta chansen att uppleva detta hus på plats.

Utgångspris:

225 000 €

Bostadsvederlag:

100 € / månad

Våningsyta:

55.6 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2018

Allmänt

Varmt välkomna till detta fina fritidshus med havsutsikt! Detta är ett av få, strandnära objekt där även du utan hembygdsrätt får lov att köpa så ta chansen att uppleva detta hus på plats.

Fritidshuset är nytt och fräscht, har en total lägenhetsyta om 55,6 kvm och är ritat av arkitekt Micko Koskinen. Huset byggdes 2018 och är vackert beläget mitt i naturen. Plintarna huset står på, det falsade plåttaket samt trädetaljerna är gjorda så att de på ett fint sätt ska smälta in i miljön. I huset finner du en rymlig hall, öppen planlösning mot vardagsrum och fullt utrustat kök, öppen spis, två sovrum samt ett badrum med toalett och dusch.

Inredningen och ytskikten är ljusa och moderna, mycket generös takhöjd i den öppna planlösningen vilket skapar en rymd och fin känsla över den fria golvytan.

Fritidshuset har uppvärmning genom direktverkande el till väggfasta radiatorer med komplement av modern luftvärmepump och öppen spis. Luftvärmepumpen har också AC/funktion för den varmare delen av året. Anslutning finns till kommunalt vatten. Avloppet är anslutet till ett gemensamt reningsverk för området.

Från vardagsrumsdelen öppnar du dörrarna ut till altanen mot havet i väster. Huset ligger endast ett stenkast från områdets badbrygga, perfekt för ett kvällsdopp på sommaren eller varför inte haka på trenden med vinterbad? Här kan du sitta i kvällssolen och njuta av ett härligt lugn med utsikt över havet.

Fritidshuset ingår i Bostads Ab Bastö III i Finström, vilket består av två fritidshus. Över området finns en färdig detaljplan där flera liknande hus kommer att uppföras i separata bostadsbolag med två hus i varje bolag. För just detta hus kommer dock sjöutsikten att förbli ostörd då inget annat hus kommer att byggas framför detta, se bifogad karta. Du kan disponera fritidshuset helt själv genom full äganderätt till aktierna och det är även möjligt för dig som ägare att själv välja om du delvis eller helt vill hyra ut ditt hus när du inte själv nyttjar det. Lösöret/möbler ingår.

Fritidshuset är uppfört som en totalentreprenad av åländska DEAB-entreprenad med bl.a. väggisolering och golvisolering om vardera 200 mm samt ett vindsbjälklag med 300 mm isolering, vilket i sin tur betyder låga uppvärmningskostnader. Huset har treglasfönster och invändigt har huset flertalet infällda och dimbara spotlights. Garderober och köksluckor är klassiskt vita, modernt och sobert samt vackra, rejäla furugolv från Siljan av typen Snow med en tjocklek på 25 mm.

Det finns enligt överenskommelse mellan området och ägarna också möjlighet till båtliv och fiske. Fritidshuset benämnt som hus nr. 29 på områdeskartan. Detta objekt kan med fördel även köpas av personer utan åländsk hembygdsrätt då överlåtelsen sker genom bostadsaktier.
Kom och upplev den åländska naturen i vackra Bastö med närheten av havet.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Adress: Bastövägen 531 hus 29

Kommun: Finström

Våningsyta: 55.6 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2018

Bostadsvederlag: 100 €/mån

Uppvärmning: Fritidshuset har uppvärmning genom direktverkande el till väggfasta radiatorer med komplement av modern luftvärmepump och öppen spis. Luftvärmepumpen har också AC/funktion för den varmare delen av året.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Det finns enligt överenskommelse mellan området och ägarna också möjlighet till båtliv och fiske. Kom och upplev den åländska naturen i Bastö i närheten av havet.

Övrigt: Detta objekt kan med fördel även köpas av personer utan åländsk hembygdsrätt då överlåtelsen sker genom bostadsaktier.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Byggnadsmaterial: Fritidshuset är uppfört som en totalentreprenad av åländska DEAB-entreprenad med bl.a. väggisolering och golvisolering om vardera 200 mm samt ett vindsbjälklag med 300 mm isolering, vilket i sin tur borgar för låga uppvärmningskostnader. Husets har treglasfönster och invändigt har huset flertalet infällda och dimbara spotlights.

Bilagor

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)