Fritidshus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Talltorpsvägen, Kumlinge

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidshus

Fritidshus med tillhörande tomt på detaljplanerat BE område (område för fritids- eller bostadshus) vilket gör det möjligt att även uppföra bostadshus

Utgångspris:

38 000 €

Våningsyta:

45 m2

Tomtstorlek:

994 m2

Byggår:

1989

Allmänt

Lyyski Fastigheter erbjuder nu i fantastisk miljö vid havet, på område med detaljplan; fritidshus med tomt på fasta Kumlinge, en av Ålands unika skärgårdskommuner mitt i havet.

Av tomter finns endast 1 kvar. Tomt nr 3 inkl. befintliga fritidshus i mycket gott skick. Tomterna har i detaljplanen beteckning BEF (kvartersområde för egnahemshus eller fritidsbostäder), outbrutna områden av stomfastighet 295-403-1-54.
Du som köper din tomt med fritidshus, kan använda den som sådan eller bygga ut eller bygga till ett egnahemshus. Tomten medger 120 kvm byggrätt.

Följande enhet erbjuds;
Tomt Nr 3, 994 kvm, med fritidshus B är uppförd i lösvirke 1988 och därefter tillbyggd 2007. Huset är uppfört på plintar, till stor del isolerad, träpanelfasad och plåttak. Huset är väl underhållet och i mycket bra skick om ca 45 m² med bekvämligheter såsom utrustat kök, badrum med dusch och separett-toa, två sovrum samt därtill rymlig altan.
Uppvärmning genom direktverkande el till väggfasta radiatorer, vatten från gemensam borrbrunn och gråvatten till sluten tank, el är draget till var och en av stugorna, dock ingen egen elanslutning.
Tomten med fritidshuset ligger endast ett stenkast från områdets gemensamma strandområde, långgrund strand med badmöjligheter, i området även möjlighet till båtplats & -liv. I övrigt ligger tomten i fint västerläge och är anlagda med gräsmatta.

Utgångspris 38 000 € = Hus B på tomt 3
Hus A på tomt 2-SÅLD
Hus C på tomt 4-SÅLD

Välkommen att kontakta Lyyski Fastigheter, info@lyyski.ax / 018-533000, eller mäklaren för mera information.

Beskrivning

Adress: Talltorpsvägen

Kommun: Kumlinge

Våningsyta: 45 m2

Tomtstorlek: 994 m2

Byggår: 1989

Strandobjekt: Ja

Teknik: Elanslutning (Ålands Elandelslag beräknas till ca 2000 €).

Uppvärmning: Direktverkande el genom väggfasta radiatorer

Vatten & avlopp: Vatten från borrbrunn, gråvatten till sluten tank

Fastighetsbeteckning: 295-403-1-54

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Bilagor

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)