Till Salu

Bastövägen 531 hus 13, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidsstuga

Extra fin och mysig timmerstuga! Detta är ett av få, strandnära objekt där även du utan hembygdsrätt får lov att köpa så ta chansen att uppleva denna stuga på plats.

Utgångspris:

117 000 €

Skuldfritt pris:

117 000 €

Bostadsvederlag:

60 € / mån

Våningsyta:

45 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1979

Allmänt

Enkelt och bekvämt ägande av din fritidsbostad i Bastö, Finström.

Fritidsbostaden, hus nr 13, om ca. 45 kvm med fantastisk sjöutsikt är uppförd i timmer år 1979, därefter mer eller mindre totalrenoverat 2012. Väggarna i timmer ger stugan en hemtrevlig och mysig känsla samtidigt som de stora fönstren ger ett naturligt ljusinsläpp.

Planlösningen består av vardagsrum med braskamin samt härligt ljusinsläpp från stora fönster och är i öppen planlösning kombinerat med fullt utrustat kök med ekskivor samt gott om förvaringsmöjligheter. Två separata sovrum, båda med generös takhöjd med utrymme för våningssängar om så önskas. Badrum med klinkergolv inrymmande toalett, dusch, handfat samt överskåp med spegel.
I anslutning till entrén finns veranda och stor altan med underbar sjöutsikt.

Fritidsbostaden ingår i Bostads Ab Bastö 1 inkluderande totalt 10 fritidsstugor vid havet. Området är badvänligt och mycket lättillgängligt för båtliv, friluftsliv, fiske med mera. I närområdet finns även Bastö Hotell med strövområden, restaurang och övrig service. Detta objekt kan med fördel även köpas av personer utan åländsk hembygdsrätt då överlåtelsen sker genom bostadsaktier.

Välkommen att kontakta oss för visning och övrig information.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)