Fritidstomt – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Skogsbovägen, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidstomt

Strandnära fritidstomt på detaljplaneratområde

Utgångspris:

42 500 €

Tomtstorlek:

4580 m2

Allmänt

Attraktiv, lättbebyggd och fin fritidstomt om hela 4 580 kvm med fin omgivande havsnära natur på Skogsbovägen i Rörstorp, Lemland. Tomten har viss utsikt över Lumparn och består av en färdigt bildad fastighet med en fritidsbyggrätt om max 120 kvm (våningsyta) och med möjlighet att t e x uppföra ett fritidshus i max 1,5-plan med tillhörande oisolerat garage alt. liderutrymmen om max 40 kvm. Fastigheten är i byggnadsplanen belägen inom s.k. BF-område, d v s fritidsdominerat område. Det finns färdigt utbyggda vägområden för att nå tomten. Kommunalt vatten samt elanslutningsmöjlighet finns, kostnad enligt gällande regelverk. Enskilt avlopp enligt behov och i enlighet med kommunens anvisningar. Stranden bibehålls som närrekreationsområde och kan inte exploateras d v s möjligheter till bad och rekreation. Ta en tur och titta på området på egenhand och dess möjligheter för byggnation!

Beskrivning

Adress: Skogsbovägen

Kommun: Lemland

Tomtstorlek: 4580 m2

Teknik: Kommunalt vatten samt elanslutningsmöjlighet finns, kostnad enligt gällande regelverk. Enskilt avlopp enligt behov och i enlighet med kommunens anvisningar.

Fastighetsbeteckning: 417-416-3-45

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Detaljplanerat område (BF kvartersområde för fritidsbebyggelse). Inom planområdet finns gemensam planerad båtupptagningsplats. Ägaren till fastigheten deltar i vägunderhållskostnader.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)