Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Fyrvaktarvägen 9, Mariehamn

Visning:

Bostadshus

Fantastisk havsutsikt - Modern design - Horelli - Bastu - Västerläge - Öppen spis

Utgångspris:

395 000 €

Våningsyta:

168 m2

Tomtstorlek:

595 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2019-2020

Drömhemmet i populära Horelliområdet - Enastående boende med havsutsikt i Mariehamn!

Modernt bostadshus i det populära Horelliområdet i Västra Ytternäs på Fyrvaktarvägen 9 i Mariehamn. Bostadshuset är uppfört mellan 2019 och 2020 med träelement från Teri hus. Total våningsyta på cirka 168 kvadratmeter och är placerad på en gjuten platta med träpanelklädda fasader och filtbeklätt yttertak. Huset har även en carport med tillhörande förråd samt en vistelsevänlig träaltan i öster inklusive gräsytor med planteringar. Därtill balkong ovan carporten, från balkongen magisk utsikt över inloppet till Mariehamn och vidare Ålands hav.

Huset är uppfört i två fulla plan och beläget på legotomt. På entréplan finns ett sovrum, badrum med dusch och toalett, teknikrum samt en tvättstuga/grovkök med utgång till altanen. Här finns även ett stort vardagsrum, delvis öppet mot plan två, vilket ger en fin rymd och mycket ljusinsläpp. Ytterligare en kamin för mysfaktorn, samt kök och matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet, från köket direkt utgång till altanen.

För att nå plan två tar du dig upp med en modern spiraltrappa. Här finns master bedroom med tillhörande och rejäl walk-in closet (golv med heltäckningsmatta), allrum, ytterligare sovrum och ett badrum med dusch och bastu.

Här kan du njuta av det bästa av flera världar – bekvämt boende med bästa möjliga havsutsikt över inloppet till Mariehamn. Du bor i Mariehamn och inom bekvämt gångavstånd hittar du matbutiker, skolor och idrottsplatser. Det finns också flera promenadstråk i området, inklusive en fin strandpromenad mellan fiskehamnen Korrvik och Västerhamn. Mariehamns centrum är inom cykelavstånd och det finns en busshållplats i närheten för enkel transport.

Under de senaste åren har Horelli-området blivit av Mariehamns absolut mest populära områden.

Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska och unika objekt. Välkommen på visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Fyrvaktarvägen 9

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 168 m2

Tomtstorlek: 595 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2019-2020

Bastu: Ja

Teknik: Fiber, mekanisk ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen till golvvärmeslingor. Därtill kamin samt elgolvvärme i badrum övreplan.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-24-37-3-L1. Tomten är en legorätt om 595 kvm. Legoavtal 9.4-2019-8.4-2069. Arrendeavgiften år 2023 är 2301,10 €

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Inom bekvämt gångavstånd hittar du matbutiker, skolor och idrottsplatser. Det finns också flera promenadstråk i området, inklusive en fin strandpromenad mellan fiskehamnen Korrvik och Västerhamn. Mariehamns centrum är inom cykelavstånd och det finns en busshållplats i närheten för enkel transport.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Planesituation: Stadsplan (återstående byggrätt ca 32 kvm)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden