Bostadshus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Godbyvägen 50, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

1-plansvilla med garage och välskött trädgård i populära Johannebo.

Utgångspris:

195 000 €

Våningsyta:

202 m2

Tomtstorlek:

754 m2

Antal rum:

4(5) R+K

Byggår:

1981

Allmänt

Varmt välkommen till Godbyvägen 50! Välskött och välplanerad 1-plansvilla på ägotomt, uppfört 1981-1982. Här bor du på bekvämt avstånd till vardaglig service, nöjen, skola m.m. Både Mariehamns centrum och Maxinge är beläget 2km bort.

 

Bostadshuset

Bostadshuset om 4 (5) R+K har integrerat bil-/cykeltak, garage samt uteplats i solsäkert västerläge. Bostadshusets yta uppgår till ca. 157 kvm. Garage, hobbyrum och teknikrum har en yta om ca. 45 kvm. Helheten ger en totalyta om 202 kvm.

Huvudentré från husets östra sida. Välkomnande entréhall samt en stor inre hall med förvaringsmöjligheter för ytterkläder. I inre hallen, (tillika bibliotek) finns även luftvärmepumpen som gör att värmen eller kylan fördelas jämnt vidare i bostadshuset. Vid hallen finns också ett helkaklat wc med handfat överskåp samt öppningsbart fönster.

Väl tilltaget vardagsrum med flertalet fönsterpartier som erbjuder ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet finns utgång till stor terrass och trädgård i soligt västerläge. I vardagsrummet finns avdelad plats för matgrupp. Detta utrymme har tidigare varit ett fjärde sovrum, vid behov går det att återställa till ett sovrum med enkla medel.

Fullt utrustat kök med plats för matbord invid fönsterparti. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Kaklad vägg ovan arbetsbänk.

Bostadshuset inrymmer totalt tre sovrum. Rymliga sovrum med två sovrum om ca. 12 kvm och förvaring i garderober. Master bedroom med rymlig klädgarderob med skjutdörrar samt direkt ingång till badrummet.

Helkaklat badrum med duschhörn, handfat med överskåp, wc samt bastu. Vidare finns även grovkök med utrymme för tvättmaskin, diskbänk samt över- och underskåp för klädlogistiken.

Vägg i vägg med bostadshuset (norra sidan) finns ett varmgarage samt anslutande hobbyrum och pannrum. Hobbyrummet nås även från uteplatsen.

 

Tomten

Ägotomt om 754 kvm med asfalterad infart. Tomtens västra och södra delar är i huvudsak planerad med gräsmatta samt planteringar. Befintligt staket längs rågräns i norr, väster och söder. Prydlig och lummig tomt som ger fint insynsskydd sommartid då det grönskar. På tomten finns även en lekstuga uppförd. Området mellan bostadshuset och Godbyvägen är benämnt såsom parkområde och är i Mariehamns stads besittning.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis ett välskött bostadshus med närhet till det mesta och en trevlig trädgård. Kontakta ansvarig mäklare för mera information samt för visningstid.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Godbyvägen 50

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 202 m2

Tomtstorlek: 754 m2

Antal rum: 4(5) R+K

Byggår: 1981

Bastu: Ja

Teknik: Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Luftvärmepump. Vattenburen värme, vattentank som värms med vedpanna eller el.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-14-3-12

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden