Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Grantorpsvägen 1 B14, Mariehamn

Visning:

Aktielägenhet

Ljus tvåa med rymlig balkong och egen ingång i Johannebo.

Utgångspris:

116 500 €

Skuldfritt pris:

118 000 €

Bostadsvederlag:

168 € / månad

Våningsyta:

56 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1981

Allmänt

Välkommen till Grantorpsvägen 1 B 14 – En hemtrevlig och charmig tvåa på andra våningen med egen ingång. En välskött bostad i området Johannebo, en idealisk plats för både bekvämlighet och lugn livsstil.

Lägenheten om 56 kvm har en välplanerad layout som främjar ljus och rymd. Köket har nyligen fått en snygg uppdatering med nylackade skåp och ger en fräsch och modern känsla till utrymmet. Värmeelementen har alla ersatts för att ge bästa möjliga komfort och de nyligen målade och tapetserade väggarna bidrar till lägenhetens inbjudande atmosfär.

Badrummet är rymligt med plats för tvättmaskin (toppmatad). Om du föredrar finns också en gemensam tvättstuga, torkrum och även en bastu inom fastigheten.

För att inte nämna den rymliga balkongen – en perfekt plats för en kaffe, en bok i solskenet eller en avslappnande uteplats under sommarmånaderna.

Närhet till Mariehamns centrum, skola, dagis och köpcenter skapar en idealisk balans mellan stadens bekvämligheter och den lugna känslan av hemliv. Området är dessutom välservat med goda bussförbindelser och den vackra Nabbens simstrand är bara ett stenkast bort – perfekt för varma sommardagar!

Detta är en bostad som verkligen måste upplevas för att förstå den speciella känslan den erbjuder. Varför inte boka en visning idag och ta första steget mot ditt nya hem.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Grantorpsvägen 1 B14

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 56 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1981

Bostadsvederlag: 168 €/mån

Bastu: Ja, i huset.

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Direktelvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Utöver bolagsvederlaget tillkommer kostnader för el enligt eget förbrukning samt MISE-avgift 118 €/År.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)