Nyproducerad parhusbostad - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Hökvägen 6 A, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproducerad parhusbostad

Bastu - Carport - Fågelberget - Inflyttningsklart

Utgångspris:

329 000 €

Våningsyta:

129 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2023

Bekvämt boende på Fågelberget!

Nyckelfärdig parhusbostad om 5 R+K, 129 kvm, med moderna materialval i god standard.

Bostaden inrymmer 4 rymliga sovrum med klädförvaring och stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till stor terrass. Köket är inrett med Puustelli köksinredning och vitvaror från Siemens. Golvet är lagt med ett slitstarkt vinylgolv som är genomgående i bostaden förutom hall och våtutrymmen som har klinkergolv. Praktisk hall med förvaring i garderober samt stort kapprum. Gäst-wc i anslutning till hallen. Tvättstuga med utgång till terrass och förvaring i över- och underskåp som underlättar tvättlogistiken. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till tvättstugan finns badrum med två duschar, wc och handfat samt en modernt inredd bastu bakom glasvägg.

Väl tilltagen gjuten uteplats som är delvis under tak med spotlights. Uteplatsen gränsar mot grovt planerad gård där Köparen får färdigställa gården med gräsmatta och övrigt. Mellan parhusbostäderna finns rymlig carport med plats för en bil och förvaringsmöjligheter i varmförråd. Asfalterad infart.

Sammanfattningsvis ett inflyttningsklart och modernt hem i god standard med möjligt tillträde omgående. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning.

 

Område

Bostadsområdet Fågelberget är känt för sitt strategiska läge med närhet till köpcentrum, butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Övrigt

Köpeobjekten förvärvas såsom kvotdel om hälften (1/2) av fastigheten 170-424-6-107 jämte hälften andel av befintlig parhusbyggnad (södra delen). Som grund för besittningsrätten finns upprättat besittningsavtal om delad besittning mellan kvotdelarna.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Hökvägen 6 A

Kommun: Jomala

Våningsyta: 129 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2023

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekanisk till- och frånluftsventilation. Plejd smartbelysning.

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-6-107

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden