Parhusbostad - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Hökvägen 6 B, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Parhusbostad

Bastu - Carport - Fågelberget - Inflyttningsklart

Utgångspris:

329 000 €

Våningsyta:

129 m2

Tomtstorlek:

553 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2023

Bekvämt boende på Fågelberget!

Parhusbostad uppfört 2023 om 5 R+K, 129 kvm, med moderna materialval i god standard.

Bostaden inrymmer fyra sovrum, varav master bedroom har förvaring bakom spegelglas skjutdörrar. Två av sovrummen är utrustade med garderobsförvaring, och ett fjärde rum fungerar som sovrum eller kontor, avskilt bakom charmiga skjutdörrar.

Bostaden erbjuder även stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt utgång till en väl tilltagen gjuten uteplats som är delvis under tak med spotlights. Köket är inrett med Puustelli köksinredning och vitvaror från Siemens. Golvet är lagt med ett slitstarkt vinylgolv som är genomgående i bostaden förutom hall och våtutrymmen som har klinkergolv. Praktisk hall med förvaring i garderober samt stort kapprum. Gäst-wc i anslutning till hallen. Tvättstuga med utgång till terrass och förvaring i över- och underskåp som underlättar tvättlogistiken. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till tvättstugan finns badrum med två duschar, wc och handfat samt en modernt inredd bastu bakom glasvägg.

Uteplatsen gränsar mot grovt planerad gård där Köparen får färdigställa gården med gräsmatta och övrigt. Mellan parhusbostäderna finns rymlig carport med plats för en bil och förvaringsmöjligheter i varmförråd. Asfalterad infart.

Sammanfattningsvis ett modernt hem i god standard. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning.

 

Område

Bostadshuset är beläget på en fin hörntomt i ett insynsskyddat läge och gränsar till grönområde i Jomala kommuns planläggning benämt såsom PN-område, Parkområde som skall bevaras i naturligt tillstånd.

Bostadsområdet Fågelberget är känt för sitt strategiska läge med närhet till köpcentrum, butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Övrigt

Köpeobjekten förvärvas såsom kvotdel om hälften (1/2) av fastigheten 170-424-6-107 jämte hälften andel av befintlig parhusbyggnad (norra delen). Som grund för besittningsrätten finns upprättat besittningsavtal om delad besittning mellan kvotdelarna.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Hökvägen 6 B

Kommun: Jomala

Våningsyta: 129 m2

Tomtstorlek: 553 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2023

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekanisk till- och frånluftsventilation. Plejd smartbelysning i vardagsrum, kök och master bedroom.

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-6-107

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden