Fritidsfastighet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Holmsvägen 237, Lumparland

Visning:

Fritidsfastighet

Strandfastighet - Vedeldad bastu - Inglasat uterum - Brygga med skyddad båtplats - Naturskön miljö

Utgångspris:

196 000 €

Tomtstorlek:

4150 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1980-tal samt 2000-tal

Strandfastighet med fritidshus, fristående vedeldad bastu och skyddad båtplats.

Välkommen till Holmsvägen 237 i Norrboda, Lumparland – en strandfastighet på 0,4150 hektar som har allt du kan önska dig för en avkopplande fritidsvistelse. Fastigheten har en befintlig fritidsbostad, en fristående vedeldad bastu och en brygga med skyddad båtplats. Här finns också vackra gräsmattor, släta berg och planteringar av buskar, träd och trädgårdsland som skapar en naturskön och harmonisk miljö.

Du när fastigheten enkelt med bil eftersom det finns en väg som går hela vägen fram till huset. Fritidsbostaden byggdes ursprungligen under 1980-talet och har sedan dess byggts ut under 2000-talet. Här finns ett vardagsrum med braskamin, kök, två sovrum, hall, badrum med bastu och ett gäst-WC. Köket är utrustat med ugn/spis, köksfläkt, kombinerad kyl/frys och diskho. Badrummet är helkaklat och har dusch, handfat, kommod, plats för tvättmaskin och handdukstork.

Längs fritidsbostadens norra, västra och södra sida finns en terrass som också rymmer ett inglasat uterum på cirka 13 kvm med klinkerlagt golv. Det finns också en fristående, vedeldad bastu som byggdes 2018. I anslutning till bastubyggnaden finns en terrass och en trappa som leder ner till badbryggan. Här finns även en utedusch som kopplas till trädgårdsslangen.

Bryggan är stor och robust med en skyddad båtplats och badstege. En del av bryggan har en sittgrupp med ett skyddande räcke mot vattnet. På fastigheten finns också flera bodar/förråd.

Den här fastigheten är en fantastisk plats för en fritidsvistelse i en naturskön miljö med goda möjligheter att ta sig med båt till både fasta Åland och skärgården.

Gör detta till ditt egna smultronställe som du aldrig vill lämna och uppleva en fridfull och avkopplande tillvaro i en naturskön miljö. Här kan du njuta av vacker utsikt över vattnet och koppla av i den vedeldade bastun efter en lång dag på sjön. De stora terrasserna ger dig möjlighet att äta utomhus och umgås med vänner och familj i en härlig miljö. Med bilvägen hela vägen fram till fastigheten är det enkelt att ta sig hit och uppleva allt det fantastiska som den här platsen har att erbjuda.

Spekulanter ombes kontakta ansvarig mäklare för visning och inte besöka fastigheten på egen hand.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Holmsvägen 237

Kommun: Lumparland

Tomtstorlek: 4150 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1980-tal samt 2000-tal

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Uppvärmning: Direktverkande el, braskamin samt luftvärmepump

Vatten & avlopp: Vatten från egen borrbrunn, svartvatten till sluten septitank (tömning 1 gång per år), gråvatten till gråvattenbrunnar med filtrering.

Fastighetsbeteckning: 438-405-4-109

Samfällda områden: Inga andelar i samfällda områden

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Fastigheten ligger cirka 7 km från butik, post, gym och fotbollsplan.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden