Bostadstomt - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Igelkottsvägen 13, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadstomt

Nu har ni möjlighet att förverkliga er dröm att bygga nytt på populära Solberget! 

Utgångspris:

59 000 €

Tomtstorlek:

788 m2

Allmänt

Bostadstomt med fantastisk utsikt på ett av Ålands absolut mest attraktiva bostadsområde Solberget. Det finns för tillfället ingen annan bostadstomt till salu på hela Solberget, vilket gör att du behöver agera nu om du vill förverkliga ett eget bostadsprojekt där du själv får bestämma allt.

Tomten har en areal om 788 kvm med adress Igelkottsvägen 13 och du ser stora delar av Mariehamn på andra sidan vattnet. Unik möjlighet att förverkliga din husdröm i ett drömläge!

Bostadstomten är perfekt för dig som vill vara med från början och planera ditt framtida boende.  Kommunalteknik såsom vatten & avlopp samt el och fiber finns redan i området, avgifter enligt gällande Jomala kommuns taxor. Detaljplanen möjliggör en bostad i 1 1/2-plan samt därtill en fristående ekonomibyggnad/garage. Ekonomibyggnaden får vara maximalt 35 kvm. Se detaljplanen för mer information.

 

Omgivning

Om du vill bo etablerat och bekvämt i ett modernt boende med fin utsikt nära Mariehamn är Solberget något för dig. Fastigheten har närhet till natur och är belägen på endast några få kilometers cykelväg från Mariehamns centrum. Dessutom har du bekvämt avstånd till daghem (Kalmarnäs), Strandnäs skola (skolskjuts ordnas) och stadsbussen runt hörnet.

Beskrivning

Adress: Igelkottsvägen 13

Kommun: Jomala

Tomtstorlek: 788 m2

Vatten & avlopp: Möjlighet att ansluta till kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-431-3-69

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Om du vill bo etablerat och bekvämt i ett modernt boende med fin utsikt nära Mariehamn är Solberget något för dig. Fastigheten har närhet till natur och är belägen på endast några få kilometers cykelväg från Mariehamns centrum. Dessutom har du bekvämt avstånd till daghem (Kalmarnäs), Strandnäs skola (skolskjuts ordnas) och stadsbussen runt hörnet.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)