Nyproduktion parhus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Järvgränd 1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion parhus

Nyproduktion - Bastu - Carport - Solberget - NoraHus

Utgångspris:

305 000 €

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2023

Bekvämt nyckelfärdigt boende på populära Solberget!

Endast bostad A kvar!

Parhusbyggnad om två bostäder under uppförande med möjlig inflytt inom 2023 av NoraHus. Till varje bostad hör carport och förråd. Parhuset är beläget i ett nyplanerat område högst upp på populära Solberget i ett väldigt fint område med närhet till grönska och natur. Bostaden är belägen endast några få kilometers cykelväg från Mariehamns centrum i lugnt och familjevänligt område.

Bostaden

Nyckelfärdig parhusbostad om 4 R+K, 103 kvm, där du som köpare har möjlighet att påverka inredningsval i samråd med säljaren.

Bostaden inrymmer 3 rymliga sovrum med klädförvaring och stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklade våtutrymmen, badrum med dusch, bastu samt WC. I anslutning till hallen finns klädvårdsrum samt gäst-WC.

Bostaden har utgång till en terrass från både vardagsrummet/matplatsen och tvättstuga/bastuavdelningen, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhusmiljön från olika delar av hemmet.

Inredning enligt standardval är kaklade våtutrymmen, vinylgolv, kök och övrig skåpinredning från Puustelli, Electrolux vitvaror. Tvättmaskin och torktumlare ingår ej. Braskamin kan väljas såsom tillval.

Tomten planeras med asfalterad infart, gräsmatta samt Tuijahäck (eller motsvarande) som ramar in tomten och begränsar insyn från övriga området samt mot grannen.

Planerad inflytt inom 2023.

Övrigt

Köpeobjekten förvärvas såsom kvotdel om hälften (1/2) av ett outbrutet område från 170-431-8-84 jämte hälften andel av befintlig parhusbyggnad. Som grund för besittningsrätten upprättas ett avtal om delad besittning mellan köpeobjekt A och B.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Järvgränd 1

Kommun: Jomala

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2023

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Reservation: Kan göras omgående mot en reserveringsavgift om 4 % av köpesumman som sedan tillgodoräknas vid det slutliga köpet.

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: Ett outbrutet område från Solkatten 8:84 (170-431-8-84)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: I och med att köpeobjektet är ett outbrutet område ankommer det på köparen att bekosta den framtida lantmäteriförrättning då köpeobjetket bryts ut från stomfastigheten.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden