Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Juseliusvägen 8, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Centrumnära - Familjevänligt - Attraktivt kvarter - Varmgarage - Västerläge

Utgångspris:

475 000 €

Boyta:

186 m2

Tomtstorlek:

827 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

2012-2013

Lyxigt och familjevänligt: Drömhuset i attraktivt kvarter!

Välkommen till ett exklusivt hem i det eftertraktade området Storgärdan, endast några stenkast från Mariehamns absoluta centrum. Bostadshuset som omfattar hela 6 R+K är uppfört i rejäla konstruktioner av välrenommerade Trivselhus 2012–2013 och huset kombinerar modern elegans med komfort och stil. Här finner du den perfekta balansen mellan vardagslyx och praktiskt boende.

Huset välkomnar dig med en rymlig entré, som leder till en mycket genomtänkt planlösning. I det nedre planets första etage finns hela tre sovrum varav ett Masterbedroom, ett stort badrum med egen bastu, ett gästbadrum med spa/massage-badkar, och tvättstuga. Tvättstugan har också egen entré från gården mot garaget i norr, en detalj som definitivt ökar husets funktionalitet.

Ett etage upp öppnar sig ett rymligt, öppet kök och vardagsrum med matplats. Denna del av huset är hjärtat i hemmet, perfekt för familjemiddagar och umgänge. Köket är ett toppmodernt och väldesignat kök med bland annat köksö, vinkyl, och gasspis. I anslutning till vardagsrummet har man plats för ett rejält matbord med stolar för större sällskap. Vardagsrums-och köksdelen ansluter till altanen med tillhörande rejäl uteplats mot väster, en perfekt plats för särskilt vår-, sommar-, och höstkvällar. I vardagsrummet finns även en kamin för en varm och mysig känsla under kallare årstider.

Övre plan inrymmer ett stort och öppet extra vardagsrum med fint ljusinsläpp som också är möjligt att avdela till ett extra sovrum (se planritning). I anslutning till vardagsrummet i övre plan finns även en fransk balkong med utsikt mot norr, ytterligare ett färdigt sovrum samt en separat klädkammare intill övre planets hall. Klädkammaren kan även byggas om och inredas till en gästtoalett om så önskas.

Husets design och inredning är modern och av högsta kvalitet. Köket är rymligt med flera möblerbara ytor och här finns också en köksö med frukostbar. Vattenburen golvvärme från fjärrvärme i hela huset. Anslutet till kommunalt V/A. Centraldammsugare.

Fristående varmgarage och tillhörande varmförråd med vattenburen golvvärme, vilket underlättar förvaring och vardagslogistik. I anslutning till byggnaden finns också ett kallförråd för vedförvaring.

Tomten, en arrendetomt om hela 827 kvm är i huvudsak belägen mot väster, fint ingärdad och med fri utsikt mot stadens parkområde i väster. Dessutom är huset beläget i ett barnvänligt och familjevänligt kvarter, endast ett stenkast från hamncentrum. Detta hem erbjuder en idealisk blandning av lugn och bekvämlighet i närheten av Mariehamns absoluta centrum. Med flera rymliga sovrum och närhet till skolor, parker och bekvämligheter, är Storgärdan en plats där hela familjen har nära till allt.

Ta chansen att äga detta fantastiska hem som utstrålar komfort, lyx och praktisk design. För bostadshuset hålls i första hand enskilda visningar, hör av dig till oss för detaljer och mer information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Juseliusvägen 8

Kommun: Mariehamn

Boyta: 186 m2

Tomtstorlek: 827 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 2012-2013

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Fjärrvärme till genomgående vattenburen golvvärme i hela huset samt i garage och förrådsdel, öppen spiskamin, luftvärmepump som även har kylfunktion.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-22-4-3

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Tomten är en legorätt om 827 kvm. Legotiden är 22.8.2011-21.8.2061. Arrendeavgift 1 870,07 €/år. Indexjustering sker mars 2025.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden