Parhuslägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Källbacksvägen 4, Sund

Visning:

Enligt överenskommelse

Parhuslägenhet

Parhuslägenhet i idylliska Tosarby i Sund.

Utgångspris:

37 000 €

Våningsyta:

65 m2

Tomtstorlek:

2340 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1976

Allmänt

Välkommen till Tosarby, Sund – en idyllisk plats för boende. Där är vi glada att kunna erbjuda dig en möjlighet att bli ägare till en parhuslägenhet på adressen Källbacksvägen 4, Kastelholm. Med sin fridfulla omgivning och nära till naturen och vatten, är detta det perfekta boendet för dig.

Denna parhuslägenhet om ca 65 kvm omfattar 3 rum + kök + badrum + entré/klädavhängning + hall med grovingång samt ytterligare garage och källardel. Med två sovrum, vardagsrum och kök får du gott om utrymme att skapa ditt perfekta hem. Ett lite mindre sovrum kan med fördel användas såsom kontor. Parhuset uppfördes 1976 i träkonstruktion ovan gjuten platta och delvis källare, träfasad och plåttak. Förutom själva lägenheten finns tillhörande garage. Det ger dig säker parkering för ditt fordon och extra förvaringsutrymme för dina ägodelar och verktyg. Därtill finns källare inrymmande tvättrum och bastu samt förvaring.

Parhuslägenheten har renoveringsbehov, källardelen har fuktproblem.

På gården finns en mindre träaltan där du kan njuta av vackra soliga dagar och koppla av utomhus. Det är den perfekta platsen för att ta en stund för dig själv och njuta av naturens lugn.

Parhuslägenheten är utrustad med direktverkande el/radiatorer, vilket ger en pålitlig uppvärmning året runt. Du kommer också att ha fördelen av kommunalt vatten och avlopp, vilket ger en bekväm och problemfri vattenförsörjning och avloppshantering.

Den nuvarande ägaren har utfört en del underhållsåtgärder. Taket har bytts ut på ägarens del av parhuset, och interiört har målningsarbeten utförts. Badrummet har också förnyats för cirka tjugo år sedan.

Detta är en god möjlighet att förvärva en parhuslägenhet i eftertraktade Tosarby, Sund. Försäljningen sker genom en fastighetsaffär såsom en kvotdel om hälften i fastigheten, d v s man köper 1/2 av hela fastigheten med tillhörande parhuslägenhet.

Missa inte chansen att skapa ditt hem i denna underbara miljö. Kontakta oss idag för mer information, boka en visning och ta det första steget mot att äga detta boende.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Källbacksvägen 4

Kommun: Sund

Våningsyta: 65 m2

Tomtstorlek: 2340 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1976

Bastu: Ja, i källare

Uppvärmning: Direktverkande el genom radiatorer, badrummet har elgolvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 771-426-4-40

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Garage. Väglagsavgift ca 25€/år

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Försäljning: Försäljningen sker genom en fastighetsaffär såsom en kvotdel om hälften i fastigheten, d v s man köper 1/2 av hela fastigheten med tillhörande parhuslägenhet. Kontakta oss för mer information, visning och din reservation.

Renovering: Parhuslägenheten har renoveringsbehov, källardelen har fuktproblem.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden