Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Kalmstavägen 21, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Sjöutsikt - Integrerat garage - Attraktivt område - Välskött trädgård

Utgångspris:

255 000 €

Boyta:

146 m2

Tomtstorlek:

1220 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1955

Allmänt

Välkommen till detta charmiga familjehem på eftertraktade Kalmstavägen 21 i Jomala.

Bostadshuset är ett klassiskt hem byggt 1955 i 1,5-plan med källarvåning beläget på en generös ägotomt om 1220 kvm, omgivet av en frodig trädgård som förenar tidlös elegans med modern funktionalitet för en komfortabel livsstil.

Bostaden är strategiskt placerad i ett av de mest eftersökta områdena nära stadsgränsen, havet, och omgiven av vacker natur med promenadstråk alldeles runt hörnet. Byggnaden har en stabil källargrund, och ett sadeltak täckt med renoverade betongpannor som borgar för hållbarhet över tid.

En inbjudande och rymlig veranda leder in till husets välplanerade och hemtrevliga interiörer, med uppdaterade ytor i såväl entréplanet som vind- och källarvåningen och fina trägolv i alla rum förutom badrum, kök och hall.

Köket är modernt och fullt utrustat, med en angränsande matsal lämplig även för större sammankomster. På entréplan finns också ett vardagsrum, ett sovrum och ett flexibelt rum för kontor, förvaring eller gästbruk. Komforten förhöjs av golvvärme i både kök, hall och badrum.

På övre våningen erbjuds två rymliga sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och ett stort, lyxigt badrum med golvvärme, massagebadkar och en dusch med ångbastufunktion. Ett allrum med kamin och tillgång till en möblerbar balkong i söderläge med storslagen sjöutsikt kompletterar denna våning.

Källarplanet inrymmer en bastu med ny spis, duschrum, tvättrum, två matkällare, ett vedförråd, teknikrum och ett garage, vilket adderar både komfort och praktisk nytta. Huset värms upp via vattenburen centralvärme från en egen kombipanna (olja och ved), kompletterat med en luft-luftvärmepump för året-runt-bekvämlighet. Ventilationssystemet har uppgraderats med friskluftsventiler för förbättrad inomhusmiljö.

Den välskötta trädgården är anlagd med gräsmatta, träd, dekorativa växtgrupper och planteringar och vackra stenläggningar i natursten samt ett växthus för den trädgårdsintresserade.

Genom åren har fastigheten genomgått flera viktiga renoveringar, inklusive dränering (1998), stambyte och renovering (2004), en utbyggnad och nytt tak (2005), samt installation av flera nya fönster och dörrar, med regelbundet underhåll av fasaden (senast målad 2018).

Kalmstavägen 21 erbjuder en unik möjlighet att förvärva ett välunderhållet och förtjusande hem som smidigt balanserar historisk charm och nutida komfort. Perfekt som familjebostad eller långsiktig investering. För mer information och för att boka en visning, kontakta Lyyski Fastigheter.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Kalmstavägen 21

Kommun: Jomala

Boyta: 146 m2

Tomtstorlek: 1220 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1955

Bastu: Ja

Uppvärmning: Kombipanna, olja/ved. Luftvärmepump. Vattenburen golvvärme. Kamin.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-431-4-88

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden