Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Knappelgränd 2, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Hitta ditt drömhem i Godby - mysigt hus med en oas av trädgård och uthus.

Utgångspris:

115 000 €

Våningsyta:

ca 85 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1920. Tillbyggt 1990-talet

Välkommen till detta charmiga bostadshus beläget i Godby.

Huset har allt du kan önska dig – en pittoresk stockkonstruktion, en tillbyggnad i träkonstruktion och en fantastisk inredning som är både praktisk och elegant.

På entréplan finns köket med vackert trägolv, gott om förvaringsutrymme i övre och nedre skåp, ett rymlig vardagsrum med vackra trägolv och en härlig täljstensspis som värmer upp hela huset på ett bekvämt sätt. Här finns också ett badrum, tvättstuga och allrum, som alla är välplanerade och fullt utrustade för daglig användning.

På det övre planet finns två mysiga sovrum och en liten hall med utgång till en vacker balkong i öster, som ger en fantastisk utsikt över trädgården. Huset har genomgått flera renoveringar och uppdateringar, såsom nya 3-glas fönster och nytt plåttak från 2015.

Badrummet på entréplan är helkaklat och innehåller allt som behövs – dusch, wc, handfat samt utrymme för tvättmaskin och uppvärmda golv med elektrisk golvvärme, för att ge en varm och bekväm känsla året runt.

Trädgården är vackert planerad med gräsmatta, träd, buskar och blomstrande planteringsrabatter. Ute finns det även möjligheter att kunna göra om till egna odlingar. Här finns också en avkopplande oas att koppla av i. Ett äldre uthus, som används som förvaring eller verkstad, en bastu, en redskapsbod och ett glasväxthus finns också på tomten för att möta alla dina behov. Fastigheten belastas av fornlämningar.

Huset värms upp på ett effektivt sätt med både täljstensspis, luftvärmepump och el-radiatorer, vilket gör det lätt att anpassa värmen efter behov.

Detta är en dröm för alla som söker efter en vacker bostad i ett lugnt och trevligt område. Närhet till idrottsanläggningar, affärer, bank, skolor och hälsovård.

Så tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upplev allt det här underbara huset har att erbjuda!

Tomten

Objektet säljs såsom ett outbrutet område från fastigheten 60-408-5-121. Tomten som tillhör köpeobjektet är öster om Knappelgränd och är ca. 3 950 kvm stor. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Knappelgränd 2

Kommun: Finström

Våningsyta: ca 85 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1920. Tillbyggt 1990-talet

Teknik: Självdragsventilation. Fiberanslutning

Uppvärmning: Luftvärmepump, täljstensspis, el-radiatorer

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Fastighetsbeteckning: 60-408-5-121

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Närhet till idrottsanläggningar, affärer, bank, skolor och hälsovård.

Övrigt: Objektet säljs såsom ett outbrutet område från fastigheten 60-408-5-121. Tomten som tillhör köpeobjektet är öster om Knappelgränd och är ca. 3 950 kvm stor. Fastigheten belastas av fornlämningar. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)