Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Stängd

Köpmansgatan 18 lgh 2, Mariehamn

Aktielägenhet

Charmig tvårumslägenhet på fin ägotomt i superbert läge i centrum.

Utgångspris:

143 000 €

Bostadsvederlag:

222 € / månad

Våningsyta:

52 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

Ca 1935

Allmänt

Välkommen till denna mycket kvadratsmarta tvårumslägenhet på Köpmansgatan 18 i Mariehamn. Belägen på första våningen och med ett utmärkt läge nära centrum, är detta en bostad som har allt att erbjuda. Oavsett om du letar efter en perfekt övernattningslägenhet, din allra första bostad, studieboende eller en investeringsmöjlighet för uthyrning, har du kommit rätt.

Bostaden välkomnar dig med entréhall med klädavhägning, fullt utrustat kök med gott om förvaring med bl. a. skafferi och tillhörande matplats, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, sovrum samt helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett och plats för tvättmaskin.

Denna lägenhet ingår i Bostads Ab Köpmansgatan 18 som består av totalt fyra bostäder. Möjligheten att köpa egen garageplats med separat aktieserie och/eller parkering på gården överenskommes enligt bolagets kölista. Huset har under de senaste åren genomgått mycket omfattande renoveringar samt förbättringsarbeten bla. inkl. installation av fjärrvärme, takbyte, dränering samt invändiga förbättringsarbeten i bostäderna.

Du disponerar tillsammans med övriga ägare en mycket attraktiv och vistelsevänlig tomt mitt i centrum. Tomten om hela 1 205 kvm är mycket fint anlagd med bl.a. planteringar, uteplatser och gräsmatta. Den gemensamma gården är en plats där du kan koppla av utomhus, och du har också tillgång till förvaring i husets källarvåning. Köparen kommer också att erbjudas ett privat förråds-och förvaringsutrymme i källaren.

Notera att bostaden enligt den nuv. bolagsordningen är registrerad såsom 1 R+K. Bostadsaktiebolaget har i september 2023 lämnat in en ändring för att registrera om bostaden till 2 R+K.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna pärla på Köpmansgatan 18. Här kan du bo centralt och njuta av alla bekvämligheter. Välkommen hem!

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Köpmansgatan 18 lgh 2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 52 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: ca 1935

Bostadsvederlag: 222 €/mån

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning: 478-3-12-3

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden