Strandfastighet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Kråkvägen 40, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Strandfastighet med sandstrand, klippor och panorama över Järsö fjärden.

Utgångspris:

450 000 €

Tomtstorlek:

7227 m2

Strandfastighet med 7 227 kvadratmeter i västerläge!

Eftertraktad  strandfastighet om hela 7 227 kvadratmeter i västerläge, Knutsboda, Lemland. Tomten har en egen strandlinje om ca 70 meter och är i huvudsak planerad med gräsmatta samt sand och klippor med fantastisk utsikt över Järsö fjärden och gattet mot Ålands hav. Tomtens byggnader erbjuder också flera olika boende-och övernattningsmöjligheter!

 

 

Sommarhus

På tomten finns uppfört ett äldre sommarhus från 1953 med en boyta om ca. 95 kvm ovan källare om ca. 65 kvm. Sommarhuset är anslutet till el, ingen vatten-eller avloppsanslutning. Dränering för byggnaden har utförts 2017.

Stockstuga

Modern och gedigen stockstuga från väletablerade  Honka uppförd 2016. Stugan om ca. 30 kvm inrymmer kök/vardagsrum, sovalkov samt badrum med dusch, wc och handfat. Stugan är kopplad till el. vatten och avlopp.

Garage/ hallbyggnad

2018 uppfördes en rejäl och stor garage/hallbyggnad om ca. 100 kvm på gjuten platta med lecablock sockel. Byggnaden är isolerad med 10cm isolering i väggarna och 30cm ekoisolering i taket. Garaget är förberett för vatten/el och avloppsanslutning för toalett-och dusch.

Gäststuga och Strandbastu

Mot Järsö fjärden finns en gäststuga om ca 10 kvm uppförd 1975 i träkonstruktion och en äldre strandbastu uppförd under 1950-talet. Bastun är ansluten till el.

Tomten

Tomten är vackert belägen med stenpirer och badplats i västerläge och fastigheten har för övrigt bevarats i fint naturtillstånd.

Den här fastigheten måste upplevas på plats och vi önskar att du som spekulant inte besöker området på egen hand utan kontaktar oss på info@lyyski.ax eller per telefon +358 18 533 000 för att boka din visning med ansvarig fastighetsmäklare.

Beskrivning

Adress: Kråkvägen 40

Kommun: Lemland

Tomtstorlek: 7227 m2

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Fastighetsbeteckning: 417-409-3-19

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Visningar hålls vid annonserade tillfällen. Spekulanter undanbes att besöka fastigheten på egen hand. Kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)