Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Krokgränd 7, Hammarland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Bostadshus- Lantlig miljö - Bastu - Trädgård

Utgångspris:

129 000 €

Våningsyta:

120 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1800-tal/ 1970-tal

Allmänt

Välkommen till Krokgränd 7 – en trevlig bostad i lugn miljö.

Bostaden erbjuder en flexibel och öppen planlösning med många möjligheter att anpassa efter dina behov. På entréplan finns en rymlig hall med gott om utrymme för klädavhängning i garderober, ett välutrustat kök med många förvaringsmöjligheter, en generös matsal, ett stort vardagsrum med en vacker kakelugn och stora fönster som släpper in mycket ljus, ett extra sovrum/hobbyrum och ett helkaklat badrum med bastu, dusch och plats för tvättmaskin. Från badrummet och det extra rummet leder dörrarna ut till en stor altan under tak, perfekt för avkoppling och social samvaro.

På övervåningen finns två mysiga sovrum, en liten hall och förrådsutrymmen. Hela huset har en mycket inbjudande atmosfär och utstrålar en varm och hemtrevlig känsla.

Huset värms upp med direkt el till radiatorerna, luftvärmepumpar och en vedspis. I badrummet och entréhallen finns också elektrisk golvvärme installerad, vilket ger en extra nivå av komfort under kalla dagar.

Ursprungligen uppfört på 1800-talet har detta hus fått nytt liv efter att ha flyttats till sin nuvarande plats under 1970-talet. Beläget på en trevlig tomt om 2050 kvadratmeter, omgiven av grönska och träd, är detta ett perfekt hem för dem som söker ett lugnt och avskilt boende.

Fastigheten är omgiven av en välskött trädgård med gräsmatta, träd och buskar, samt ett inhägnat staket som ger privatliv och en känsla av skydd. På tomten finns även andra byggnader såsom ett äldre garage med carport och vedlider, som ger utmärkt förvaring och utrymme för hobbyaktiviteter.

Krokgränd 7 ligger i en trevlig by som erbjuder en fridfull livsstil och närhet till alla bekvämligheter du behöver. Här finns skolor, dagis och butiker inom bekvämt avstånd.

Kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska fastighet på Krokgränd 7!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Krokgränd 7

Kommun: Hammarland

Våningsyta: 120 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1800-tal/ 1970-tal

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning, självdragsventilation

Uppvärmning: Direktverkande el, luftvärmepumpar samt vedspis

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Fastighetsbeteckning: 76-416-3-19

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Besiktningsprotokoll finns på begäran.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden