Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Kullagatan 10, Sund

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Charmigt bostadshus med stor tomt och potential i natursköna omgivningar.

Utgångspris:

79 000 €

Våningsyta:

128 m2

Tomtstorlek:

4600 m2

Byggår:

1951-1953

Allmänt

Välkommen till Kullagatan 10 i Sund – ett bostadshus med enorm potential och en fantastisk tomt som omfattar två fastigheter på totalt cirka 4 600 kvm. Tomten är mångsidig och erbjuder en vacker trädgård med prydnadsbuskar och träd på östra sidan medan den västra delen består av ett naturskönt skogsområde. Möjlighet att förvärva objektet även utan Åländsk hembygdsrätt!

Bostadshuset

Bostadshuset är från 1950-talet och har genomgått vissa moderniseringar. Det är byggt i träkonstruktion ovan gjuten platta med källare under en del av den ursprungliga delen. Bostadshuset är tillbyggt 1972. Huset har en varierande standard, där badrummet renoverades 2018 för att möta moderna krav. Uppvärmning sker genom en oljepanna som försörjer väggfasta element och i badrummet finns golvvärme. För extra komfort finns en luftvärmepump installerad och en mysig öppen spis i vardagsrummet.

Bostadshuset har en genomtänkt planlösning som inkluderar entréhall, ett rymligt vardagsrum och en separat matsalsdel. Från vardagsrummet finns utgång genom dubbeldörrar till en takbeklädd terrass. Köket har en äldre standard och rymmer en matplats vid ett fönster med utsikt mot öster. Här finns även vitvaror från Husqvarna. Badrummet, som renoverades 2018, erbjuder en fräsch och modern atmosfär med klinkergolv och snyggt kaklade väggar. Rymliga sovrum med goda förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Ett extra rum mellan entrén och groventrén kan användas som ytterligare ett sovrum eller tv-rum. Bastun och grovköket är original från 1970-talet och är inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet på väggarna. Bastun är eluppvärmd och har en dörr som leder ut till trädgården.

På tomten finns två grusbelagda infarter – en vid dubbelgaraget och en som leder direkt till huset. Dubbelgaraget är ett kallgarage som rymmer två bilar.

Detta bostadshus är strategiskt beläget med endast 20 minuters avstånd till Mariehamn och 5 minuters avstånd till Godby. I närområdet finns flera bekvämligheter, inklusive skolor, daghem, affärer, restauranger och fritidsaktiviteter. För naturälskare finns Västervikens badstrand med ett hopptorn, Ålands Golfklubb och Smakbyn inom bekvämt avstånd.

Det här är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en vacker och fridfull miljö. Ta chansen att utforska potentialen och boka en visning idag.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Kullagatan 10

Kommun: Sund

Våningsyta: 128 m2

Tomtstorlek: 4600 m2

Byggår: 1951-1953

Bastu: Ja

Teknik: Självdragsventilation.

Uppvärmning: Oljepanna, vattenburet till radiatorer.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp till trekammarbrunn (ej godkänd).

Fastighetsbeteckning: 771-713-2-5, 771-713-2-20

Samfällda områden: Ja, se registerutdrag.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden